Forrás: Pinterest

Ezo

A számok varázsa: Hogyan hat egy ház vagy lakás száma az életedre – Nézd meg a tiédet!

Megosztom:

A bejárati ajtón lévő szám befolyásolhatja az életünket? A numerológusok szerint lehetséges. Elmondjuk, hogyan tudhatjuk meg a lakásunk jellegzetes számát numerológiai szempontból, és hogy ez hogyan hat ránk.

Számok és életenergia

Minden háznak vagy lakásnak megvan a maga egyedi hangulata. Miért kellemes számunkra egyes házakban tartózkodni, míg máshol kényelmetlenséget érzünk a tisztaság és a stílusos felújítás ellenére is? Sok tényező befolyásolja ezt, ezek egyike a lakás vagy ház száma, illetve számít a lakás vagy a ház energiája is. 

A lakásszám egyedi karakterrel rendelkezik, megvan a maga energiája. Mutatjuk, hogyan kell kiszámítani a numerológiai szempontból jelentőségteljes számot, hogy megtudd, hogy milyen energia jellemzi az otthonodat.  A megoldás egyszerű: ha lakásban élsz, add össze a ház számát, az emeletet és a lakásajtón lévő számot. Majd az eredményt is add össze, egészen addig, amíg nem kapsz egyjegyű számot. Például, ha te a 3-as épületben, 15-ös lakásban laksz az 5. emeleten, akkor a te számod: 3+15+5=23=2+3=5. Az 5-ös szám lesz a házad száma.

Ha kertesházban élsz, a számításhoz csak a házszámot használd a megadott példa szerint. Például, ha a 33-as a házszám, add össze a 3+3=6-ot. 6 a házad száma.  A numerológiai kód kiszámítása után nézd meg az eredményt:

Egy

Egy 1-es numerológiai kódú házban a kreatív egyének érzik magukat a legkényelmesebben: tervezők, művészek. Az ilyen légkör az otthoni vállalkozóknak is kedvez. Az 1-es numerológiai kóddal rendelkező ház lakói a jövőbe tekintenek – a legmerészebb terveket építik és valósítják meg

Hátrányok: az egység mindig önálló. A magány a függetlenség mögé is rejtőzhet. Ennek a háznak az energiája a magánéletre összpontosít, és ilyen házban nem lesz könnyű kapcsolatokat fenntartani. 

Előnyök: a szabadság és a függetlenség a siker titkai. Egy ilyen ház légköre hozzájárul a célok eléréséhez és a lakók pénzügyi jólétéhez. 

Kettő

2-es a  párok számszimbóluma. Egy ilyen numerológiai kóddal rendelkező lakás ideális családalapításhoz. Az otthoni energia erősíti az összetartozást és kedvezően befolyásolja a gyermekvállalást.

Hátrányok: ennek a helynek az energiája valószínűleg nem felel meg a rendkívül érzékeny embereknek – a szorongás és a feszültség fokozódhat. Ezenkívül a 2-es numerológiai kóddal rendelkező házak lakói gyakran az illúziók világában élhetnek, megfeledkezve a valóságról. 

Előnyök: a 2-es szám segít hangulatos családi fészket létrehozni fiatal vagy már tartósan együtt élő párok számára egyaránt. A kényelem és a gondoskodás szó szerint a levegőben van. 

Három

A 3-as számot régóta varázslatosnak tartják. Forró és ragyogó energiája van – a ház lakóinak viharos életük lesz, és az érzelmek és érzések áramlásának iránya az rajtad múlik. 

Hátrányok: a nyugodtabb természetűek számára a 3-as számú lakásban élés koncentráció- és általános lelkiállapot-problémákat eredményezhet. 

Előnyök: Ha készen áll a mozgalmas életre, a 3-as szám szerencsét, optimizmust és önbizalmat hoz magába vetett hite és a jövőbe vetett hite erősödhet. A ház a kreatív energia és a jóindulat együttesét hordozza magában.

Négy

Ideális szám karrieristák számára. Az ilyen lakások tulajdonosainak munkája és pénzügyei mindig az élen járnak. A karrierizmustól távol álló családtagok számára igazi próbatétel lehet a 4-es kódú lakásban élés. Talán a helyiséget irodaként vagy munkaterületként érdemes használni. 

Hátrányok: a lakás mindig jó formában fogja tartani Önt – nehéz lesz ellazulni és pihenni. 

Előnyök: a folyamatos fejlődés a siker kulcsa. A ház szerencsét ígér a karrierben, a pénzügyekben és egyéb üzleti tevékenységekben. 

Öt

Az 5-ös a teret, a szabadságot és a rendet szimbolizálja. A lakói erős személyiségek, akik nem félnek szembenézni félelmeikkel. Általában sikeres emberek, magas társadalmi státusszal. 

Hátrányok : a finomabb, érzékenyebb természetűek nehezebben szokják meg a lakás ritmusát és energiáját. Az állandó változást és előrehaladást az élet stabilitásának hiányaként foghatják fel.

Előnyök: a szabadság energiája hozzájárul az anyagi jóléthez és az érdekes emberekkel való találkozáshoz.

Hat

A 6-os numerológiai kód ideális a gondoskodó és érzékeny természetűek számára. Az energia hozzájárul a család megerősödéséhez – a harmónia és a kölcsönös megértés uralkodik a házban. 

Hátrányok: A másokkal való törődés könnyen önmaga elvesztéséhez vezethet. A ház lakóinak mindig emlékeztetniük kell magukat az egészséges egoizmusra, figyelemmel kell kísérniük a jólétüket és a belső harmóniát. 

Előnyök: a 6-os numerológiai kód személyesíti meg a közmondást: “az otthonom a váram”. Ennek a lakásnak a tulajdonosai mindig boldog gyerekeket nevelnek – a meghittség és kényelem megtestesítője az otthonuk.

Hét

A 7-es numerológiai kód ideális az introvertáltak számára. A ház energiája alkalmas azok számára, akik értékelik az egyedüllétet és a nyugalmat. A szám hozzájárul a személyes fejlődéshez és a szakmai előmenetelhez.

Hátrányok: Az extrovertáltak és a mozgalmas élet szerelmesei túlterheltek lesznek. Az otthon energiája hozzájárul a rossz szokások kialakulásához. 

Előnyök: a 7-es numerológiai kóddal ellátott házak hozzájárulnak a gyors feltöltődéshez és a minőségi pihenéshez. Ideális hely tudósok, kutatók, írók és nyomozók számára. 

Nyolc

A 8-as numerológiai kódú lakás a bőség központja, az anyagi gazdagság és a jólét igazi mágnese az élet minden területén. A ház elősegíti a fegyelem és a kitartás fejlesztését.  

Hátrányok: a karrier után az élet más területeit elhanyagolhatja. A munkamánia kiégéshez vagy depresszióhoz vezethet. 

Előnyök: Ha a cél a sikeres karrier, egy 8-as numerológiai kódú ház ideális. Otthon is nyugodtan tarthat üzleti megbeszéléseket és vacsorákat – ezek minden bizonnyal sikeresek lesznek. 

Kilenc

A 9-es energiája az altruizmust, a kedvességet és a bölcsességet szimbolizálja. Jó hallgatóság és bölcs tanácsadó vagy.  Ez a ház egyedülálló légkörrel rendelkezik, amely elősegíti a hosszú élettartamot és a betegségből való gyors felépülést.

Hátrányok : a spirituális növekedés nem lesz könnyű. Ha magadra koncentrálsz, és nem vagy készen másokon segíteni, a ház elveszi az erődet.  

Előnyök: a 9-es kóddal rendelkező házban megtapasztalhatja az intuíció élesítését, a maximális spirituális növekedést és a személyes fejlődést. 

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!