Forrás: Pinterest

Ezo

Szerelmi horoszkóp 2023-ra: ez vár a különböző csillagjegyekre a romantika területén

Megosztom:

A tegnapi napon a szerelem és az érzékiség bolygója, a Vénusz a Mérleg jegyébe lépett, ahol otthon érzi magát, így előtérbe helyeztük mi is a mai nap folyamán a Vénusz energiáit. Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a jövő évben a szerelmi életed területén.

Kos

2023 a határozott cselekvések éve lehet. Hagyd abba a komoly dolgok halogatását. Érdemes a partnereddel a kapcsolatotok új szintjére lépni, és ne félj a felelősségtől. 2023 nyarára ráébredsz, hogy jól döntöttél.

Bika

2023-ban a Bika egyáltalán nem akar majd a szerelemre gondolni. A munkahelyen és otthonukban túl sok felelősséget vállalnak. A csillagok azonban a sok munka mellett az igazi romantika bekövetkeztét ígérik. 2023 tavaszán kellemes meglepetésként bekopogtathat a szerelem az életedbe. Lazíts végre, és engedd meg magadnak, hogy a szerelem magával ragadjon.

Ikrek

2023 májusában az Ikrek személyes vonzereje segít felkelteni egy érdekes személy figyelmét. Mutasd meg minden karizmádat, hogy ígéretes ismeretséget köss. Ha komoly és felelősségteljes embernek mutatod magad, őszre a szerelmi történetből komoly kapcsolat alakulhat ki.

Rák

2023 elején a Rák egy érdekes, de múló ismeretséget köthet. Ne pazarold az energiádat egy komolytalan kapcsolatra, mert sajnos ebben az esetben csalódás érhet.  Ám 2023 nyarára a csillagok egy nagyon érdekes és komoly embert hoznak az életedbe, akivel esély van egy erős kapcsolat kiépítésére.

Oroszlán

2023 elején a párkapcsolatban élő Oroszlánok egy igazán nehéz kapcsolati próbán fognak keresztülmenni. Erős kísértésbe eshetnek majd, hogy új izgalmakat fedezzenek fel. Légy óvatos, ne idealizáld túl az új ismerősöket. Amikor ez az időszak elmúlik, és a rózsaszín köd feloszlik, meg fogod érteni, hogy nem érdemes a jelenlegi partneredet lecserélni. A  kapcsolat erősségének a  próbája rávilágíthat arra, hogy egy erős szövetség van a partnerek között, és akár még komolyabbra is fűzhetik a kapcsolatukat.  

Szűz

Figyeljen a párjára, ha nem akarja rossz hangulatban ünnepelni az új évet. Konfliktusba kerülhetenek amiatt, hogy nem szentel kellő figyelmet a partnerének.. 2023-ban a Szüzek megerősíthetik kapcsolatukat, ha komolyabban veszik szeretteik kívánságait. Érdemes átgondolni  jó néhány dologhoz való hozzáállásodat, esetleg nézőpontot váltani, hogy megerősítsd kapcsolatodat.

Mérleg

Az egyedülálló Mérlegek 2023 őszén komoly szerelmi helyzetbe kerülhetnek. Ne próbálja a kapcsolatot túl komolyan venni, mivel nagy a valószínűsége annak, hogy csalódi fogsz, így érdemes lazábban és spontánabbul kezelni a helyzetet. Élvezd a szerelem érzését, és engedj meg magadnak egy kis komolytalanságot.

Skorpió

2023 telén a Skorpiók megváltoztatják életelveiket, és nem a fejükkel, hanem a szívükkel kezdenek el gondolkodni. A helyzet az, hogy egy nagyon fontos személy jelenik meg az életükben. Az Skorpiónak hatalmában áll, hogy stabil ismeretséget alakítson ki, és végül párkapcsolatba lépjen. 

 Nyilas

Egy nehéz döntés segít a Nyilasoknak rájönni, hogy mennyire tévedtek az életelveikben, és most lehetőség nyílik javítani a helyzeten. Ne maradj csendben, hanem mondd el a szeretett személynek az érzéseidet. 2023 őszére a helyzet jobbra fordulhat, és kapsz egy második esélyt.

Bak

2023-ban a csillagok személyes státuszváltozást ígérnek a Bakoknak. Jó alkalom, hogy megértsd a kapcsolatod komolyságát. Ha bevallod érzéseidet, nyugodtan megtervezheted akár az esküvődet is, amit érdemesebb 2023 őszén megtartani.

Vízöntő

A Vízöntők függetlensége akkor lesz igazán próbára téve, ha egyedül utaznak el valahová, és ott találkoznak egy nagyon fontos személlyel. Ne áltasd magad, és ismerd be, hogy régóta álmodozol a családalapításról. 2023-ban a csillagok lelki társad küldhetik el hozzád, aki képes lesz megérteni és elfogadni szabadságszerető és makacs hajlamaidat. Ne hagyd ki a lehetőséget!

Halak

Mindig is szeretted idealizálni a helyzetet. A csillagok azt tanácsolják, hogy ne ragaszkodj olyan személyhez,  aki már régen nem szolgálja a fejlődésedet, és aki mellett nem vagy boldog, csak a megszokás és az illúziók tartanak a kapcsolatban.. Engedd el a régen véget ért kapcsolatot, és készülj szembe nézni a sorsoddal. 2023 nyarán a Halak új ismeretséget kötnek, ami sok boldogságot és romantikát hoz az életükbe.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!