Forrás: Pinterest

Ezo

Sorsfeladataink és kapcsolataink jellemezhetik a hónapot : Havi horoszkóp ( 2022. október 01. – október 31. )

Megosztom:

Nagyon intenzíven indul a hónap, egy olyan fényszögkapcsolattal, mely a kommunikációnkra és gondolatainkra hat ki, és párkapcsolataink, külső kapcsolataink lehetnek a fókuszban. A hónap főszereplője is a párkapcsolat, hiszen a Mérleg Nap energiája is ezt fogja támogatni, itt az érdek-önérdek kettőssége kerülhet előtérbe. Az Újhold is a Mérleg jegyében jött létre, így lelkileg is megérezhetjük hatását, és egy teljes átalakító helyzet elé nézhetünk.

Sorsfeladataink kapcsolati rendszereinkben

Október 10.-e után ismét Sorsfeladataink kerülnek előtérbe, az elmúlt hónapok megrekedt helyzetei újra elindulnak, a Plútó retrográd időszaka a végéhez ér.  Az elmúlt időszakban lehetőségünk volt az átgondolásra, lezárásra, hogy kilépjünk olyan helyzetekből, melyek már nem szolgálnak minket, vagy nincs szerepük az életünkben. Most a vizsga időszaka következik, megláthatjuk, hogy mit tanultunk a helyzetekből, és egy felelősségteljesebb életszakasz köszönthet be. Amivel még dolgunk van, az visszatérhet. A hónap második felében elkezdődik az energiamozgás, a hónap sok segítséget ad az előrelépéshez.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Hivatása kerül előtérbe, de egy családi vállalkozáson keresztül is élhet meg olyan eseményeket, amelyek a fejlődését szolgálják.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Baráti társasága, és patrónusai kerülhetnek előtérbe, átértékelheti kapcsolatait, és egy hirtelen vita, vagy egy nem várt esemény hozhat izgalmasabb helyzeteket.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Párkapcsolata, szorosabb érzelmi kapcsolatai kerülnek előtérbe, gondolkodása szélsőségesebb, az „egyszer fent-egyszer lent” helyzetei váltakozhatnak, de az egyensúly megteremtésének időszaka lehet a hónap.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Érzelmesebben indulhat a hónapja, érzékenyebb lehet a napi eseményekre, és egy gyökeresebb átalakulás lehetséges önismereti útján.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Anyagi helyzete és önértékelése kerülhet terítékre, és az épp aktuális helyzetnek megfelelően lehet a hangulata instabil, de ez a konfliktusmegoldó-képességének fejlesztése érdekében történik.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Párkapcsolatában olyan helyzetek adódhatnak, melyben a diplomácia fontos szerepet kaphat, a hétköznapok és rokoni kapcsolatai is hangsúlyosak lehetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):.

nagyon erős hónap elé nézhetnek a Mérleg érdekeltségűek, mind érzelmi, mind kapcsolati szinten. A gyökerekben rejlő mintázatok kerülhetnek felszínre, és adnak lehetőséget a változtatásra. 

Skorpió ( X.23-XI.21):

Szerelmi élete, gyermekei lehetnek az előtérben. A Skorpió szeret szenvedni, szereti a drámát, mert ez által él meg mély érzelmeket, így az elengedéssel-elfogadással lehet a hónapban feladata.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):.

Egy optimistább hónap elé nézhet, mind anyagi, mind érzelmi tekintetben. Szerelmi élete fellendülhet, és munkájában is pozitív helyzetekre számíthat.

Bak (XII. 22. – I. 20.):

Az eddigi lelassult időszak után dolgai beindulnak, sorsszerű helyzetei a megoldás felé irányíthatják, érdemes odafigyelni, hogy ne lépjen kétszer ugyanabba a folyóba, a megoldásra törekedjen.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.):

Párkapcsolata és a felelősségvállalás kerül előtérbe, egy olyan erőteljes helyzetbe kerülhet, melyben a Sors kényszerítheti választásra. 

Halak (II. 20. – III. 20.):

Tanulmányai és hite lehet a hónapban a középpontban, egy hosszabb utazás is tervbe kerülhet, valamint külfölddel kapcsolatos helyzetek is hangsúlyt kaphatnak most az életében.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!