Forrás:Pinterest

Be kell szereznünk: Idén nem hagyhatjuk figyelmen kívül ezt a trendet

Megosztom:

A farmerszoknya igazi klasszikus. Idén ősszel visszatért – méghozzá extra hosszúsággal. A kék farmer modern alternatívájaként a hosszú farmerszoknya többféleképpen kombinálható, elegáns vagy vagány stílusban. Mutatjuk, hogyan formázd. 

Kötelező trend

A 90-es évek divatirányzatai idén visszatérnek. Ez vonatkozik a hosszú farmerszoknyára is, amely a 90-es évek tipikus grunge megjelenését idézi platformos cipővel és fekete felsővel. Sokak számára az alacsony szárú farmer és hasonlók igazi rémálom, de mi ősszel tárt karokkal fogadjuk a maxi farmerszoknyát.   A szoknya sok változatban kapható ebben a szezonban, így tényleg minden ízléshez találunk valamit. Elülső lábszár slicceléssel, teljesen hasíték nélkül, vagy patchwork kivitelben. Ami a stílust illeti, a farmerszoknya igazán sokoldalú.

Így lesz elegáns megjelenés a hosszú farmerszoknya

A modern alapok a farmerszoknya legjobb barátai. Egy klasszikus garbós pulóver vagy egy fekete blézer fekete bőrcsizmával időtlen eleganciát kölcsönöz ennek a ruhadarabnak. A maxiszoknya stílusos társ az irodában is, teljes farmer megjelenésben, farmer inggel vagy farmerdzsekivel- hasonló árnyalatokban. Kiegészítőkkel, például arany színű karikás fülbevalókkal is felfrissíthetjük az öltözéket. 

A hétköznapi megjelenés érdekében a maxiszoknyát kombinálhatjuk egy túlméretezett pulóverrel és tornacipővel is. Itt fontos, hogy lazán tűrjük be a pulóvert a farmerszoknyába. Ezzel gyönyörű alakot hozunk létre, és a megjelenés nem tűnik bénának.  

Ha nem akarjuk nélkülözni a 90-es évek grunge megjelenését, a hosszú farmerszoknyát kombinálhatjuk egy rövidített felsővel és egy nagy bőrdzsekivel. Adjunk hozzá fekete kiegészítőket, például egy fekete baguett táskát és platformos loafereket, és a ’90-es évek megjelenése teljessé válik. 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!