Forrás:Pinterest

Vágott kardigán: Ezért a hangulatos trendért mindenki megőrül! 

Megosztom:

Itt az ősz, és a divattársadalom egyetért: a rövidre vágott kardigánok a legszebb megmentők a késői hideg estéken, amelyek már nem is olyan enyhék. És csodálatosan egyszerűek egyben. Mutatjuk, miért.

Tökéletes az átmeneti időszakra: vágott kardigánok

Míg korábban a hangulatos kardigánokat jól kidolgozottan, nyakig begombolva mutatták be, most itt az ideje, hogy a fülledt imázst egy kivágott változattal is levetkőzzük. A klasszikus kardigán rövid, levágott változata legalább olyan hangulatos, mint elődje, de rövidebb hossza szexis retro bájt kölcsönöz neki. Így tökéletes átmeneti trend az ősz és a tél között.

Ez teszi a kardigánt 2022 trendi darabjává

Az új vágott dizájn végre nem “unalmas”. A jelenlegi stílusikonok igazolják, miért olyan népszerűek manapság a rövid felsők. A bolyhos textúrák, a friss cukorka színek és a csodálatos részletek, mint az XL gombok, a hozzáillő karkötő felsők, a szemet gyönyörködtető virágmotívumok vagy a puffos ujjak teszik a rövid pulóvert igazi divatcsodává.

Hogyan formázzuk a vágott kardigánokat?

Zárt pulóver helyettesítőjeként farmer vagy nyitott ruha felett: A crop kardigánok csodálatosan egyszerűek ősszel. Te döntheted el, hogy mekkora bőrfelületet szeretnél szabadon hagyni – akár levágva viseled a felsőt, akár egy divatos fehér hosszúujjút húzol alá. Különösen magas derekú nadrággal vagy magas szoknyával kombinálva -a divatos darab gyönyörűen kiemeli a derekát, és a francia-lány-sikkes romantikus vonásait árasztja.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!