Forrás:Pinterest

Viszlát sapka! Most ez a kiegészítő fog minket melegen tartani

Megosztom:

Az új kötelező kiegészítőt a 2022-es őszi/téli bemutatókon láthattuk a Miu Miu-ban, az Eckhaus Latta-ban, a Marine Serre-ben és a Jacquemus-ban.

A balaclava az új kötelező kellék télen

A szivárvány motívumú horgolt sapkák nyáron a legkelendőbbek voltak a kézzel kötött kiegészítők között, és most hogy itt a tél, a kötött sapkák hamar meghitt társunkká válnak. Mi is pontosan az a balaklava? Nagyon elegáns keveréke a kapucninak és a sapkának. A Lyst globális bevásárlóplatform jelentése szerint 64 százalékkal nőtt a kötött kapucnis pulóverek iránti keresés, a Miu Miu, a Paloma Wool és a Weekday pedig a legnépszerűbb üzletek közé tartozik. Miu Miu szőtt csuklyás sapkákra támaszkodott a 2021-es őszi/téli bemutatóján, amelyre havas háttér előtt került sor. A modellek puffos kabátokban tűrték a hideget, ami egy kicsit melegebb lett színes kötött kapucnikkal, aranyos horgolt sálakkal és hangulatos csizmákkal kiegészítve. Amint a Miu Miu hangulatos kiegészítői piacra kerültek, az influencerek felvették őket a téli kívánságlistájukra. Camille Charrière például már a legutóbbi, 2022-es tavaszi/nyári bemutatókon látott szürke változatot viseli.

Újra divatba hozták

Nem a Miu Miu volt az egyetlen márka, amelyik újraértelmezte ezt a 2022/23-as őszi/téli kiegészítőt. az Eckhaus Latta és a Marine Serre foltvarrásokat és berakásos csuklyákat mutatott be. Jacquemus La Montagne Show-ján a modelleket vörös és barna színben öltötték magukra, az Eudon Choi-n pedig a kapucnikat puha pulóverekbe integrálták. A Givenchy lenyűgözött mindenkit a maga Balaclava trendjével. A márka kreatív igazgatója, Matthew M. Williams bordás variációkat küldött a kifutóra, ami végig fut a modellek állán és az arcukon.

A nagyon várt Marc Jacobs 2022-es őszi/téli bemutatón feszes bőr balaklavákat használtak, amelyeket júniusban mutattak be. Az ifjú Maximilian Davis nyújtható modelleket mutatott be az idei télre, a Fashion Easter kollégája, Chet Lo pedig a következő szezonban úszósapka formájában használja a “tüskés kötést”. Neked melyik jön be leginkább?

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!