Forrás:Pinterest

Meleg és hihetetlenül stílusos: A báránybőr-utánzatból készült divatdarabok abszolút téli kedvencek lesznek

Megosztom:

A báránybőr-utánzatból készült divatdarabok abszolút téli kedvenceink közé tartoznak! A kényelmes trendi darabokba csomagolva optimálisan fel vagyunk szerelve a jeges hőmérséklet ellen, és közben stílusosak is vagyunk. 

Trendvisszatérés

Az “idő” témája nagy szerepet játszik a közösségi médiában. Egyrészt azért, mert mostanság elég sok időt töltünk az olyan alkalmazásokon mint az Instagram, a Tiktok és a Pinterest. Másrészt, mert sok időt takarítunk meg, ha trendkutatásról van szó. A világ minden tájáról a divatszakemberek manapság az interneten is megosztják a közösséggel a friss stílusos ruhadarabokat– és már nem kell annyi időt fordítanunk a trendek felkutatására. Ha megnyitjuk a TikTok alkalmazást, gyakran közvetlenül megjelenik egy videó, amelyben egy divatikon stílusos kabátot viseli, és azt nevezi meg kedvenc trendjének 2022 telén. Ez elég ok arra, hogy közelebbről megvizsgáljuk a báránybőr utánzat kabátot mint trendet.

Meleg kabát télre

A báránybőr utánzatú modellekben tényleg minden megvan, ami 2022 telén divattrend. Egyrészt a kabát nagyon kényelmes -erről gondoskodik a pihe-puha nyírószövetből készült belseje, amibe azonnal be akarunk bújni. A bújós anyag pedig még a zsebeken is megtalálható. 

Kabát: Sinsay- 12.995 Ft

A stílusos kabát külseje barna vagy fekete szintetikus műbőrből készül, ezért szuper jó minőségűnek és igazán valódinak tűnik, és felveszi a versenyt a drága dizájner modellekkel– elhisszük!

De nem csak az anyag az, ami miatt azonnal meg akarjuk vásárolni a kabáttrendet. A dobozos szabás is igen inspiráló, ami jelenleg nagyon népszerű fazon, és a bélelt motoros kabátokra emlékeztet. Mivel a modell csak közvetlenül a fenék fölé ér, ez a laza szabás nem tömörít, hanem egy lezser túlméretezett formát biztosít. A szélesség azt is lehetővé teszi, hogy 2022 telén több réteget is viselhessünk a kabát alatt.  A trendkabátokat egyébként már igen olcsón, akár 13 ezer forintért is beszerezhetjük a fast fashion üzletekben. Te kedvet kaptál már hozzá?

Kabát: Bonprix-22.999 Ft

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!