Forrás: Pinterest

Ezo

Párkapcsolataink kerülhetnek mérlegre : Hétvégi holdhoroszkóp ( 2022. november 19.- november 20.)

Megosztom:

Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvégén a Hold a Mérleg jegyében fogja járni égi útját, így előtérbe kerülhet érzelmi szempontból a harmónia és a párkapcsolataink, közeli kapcsolataink kerülhetnek Mérlegre. Érzelmileg egy kellemesebb hétvége elé nézhetünk, bár egy felelősségteljesebb érzelmi helyzet is az előtérbe kerülhet. Párkapcsolatainkat továbbra is az ész uralhatja, eszmei szempontból próbálhatunk meg megközelíteni olyan szituációkat, melyben az érzelmek elsőbbséget élvezhetnének. Hirtelen, váratlan események is bekövetkezhetnek a kapcsolatainkkal összefüggésben ezen a hétvégén, így izgalmakben nem lesz hiány.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!