Forrás: Pinterest

Ezo

Romantikus napra számíthat a Mérleg : Napi horoszkóp ( 2022. november 24. )3 perc olvasási idő

Megosztom:

Mutatjuk, hogy mi vár rád a nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Minden türelmére szüksége lehet, mert feszítő helyzetekkel találkozhat a külvilágban, amitől hamar dühös lehet.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Otthonában, zárkózottabban töltheti el a napot, ez az időszak rámutathat mélyebb lelki folyamatokra, melyek akár gyökeres változást is elősegíthetnek.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.) :

Otthonában karrierjével kapcsolatos beszélgetésre keríthet sort, vagy otthonról végezhető munkával kapcsolatban tárgyalhat.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Nehezebben éli meg mind érzelmeit, mind kommunikációját. Az „egyet előre, kettőt hátra” nagyon jellemző lehet a napra.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai, szenvedélyei kerülhetnek előtérbe, de sajnos érheti csalódás is a szerelmi/közeli kapcsolatában, ha nem tudja elfogadni, hogy nem a ő akarata érvényesül.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

A gondolataik még nagy hatással lehetnek a Szűz jegyűek napjára, érzelmesebben kommunikálhatnak, diplomatikusabbak lehetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Romantikus, érzelmes napra számíthat, érzelmes beszélgetést élhet meg a partnerével, és előtérbe kerülhet partnerkapcsolata/ vagy annak hiánya esetén a vágy egy harmonikus kapcsolatra.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Érzelmei és akarata szembekerülhet egymással, és dönteni kényszerülhet, hogy melyiket válassza. A szélsőségesség és drámaiság jelen lehet erre érdemes odafigyelni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Kisebb utazás vagy kirándulás lehetséges tervben , esetleg egy jó családi program keretében érezheti magát teljesebbnek, és hittel telibbnek. Rosszabb megélés esetén kioktató helyzetben  találhatja magát.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Nehéz és fárasztó időszak, kimondottan nehezen élheti meg érzelmeit, és ez félreértésekre adhat okot, mert a kommunikációban is lehetnek félreértések.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Továbbra is kedvez érzelmi életének az  időszak, kreatívabb, jobb időszak, jól érzi magát partnerével, és szabadságvágya is stabilabban jelenik meg a korlátok ellenére is.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Pihentetőbb napot tervezzen magának, ha megteheti és töltsön el én-időt, hogy feltöltődhessen, akár sétával, akár egy romantikus film társaságában.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!