Forrás: Pinterest

Ezo

Szenvedélyesebb helyzetekre vágyhat a Bika : Napi horoszkóp ( 2022. november 25. )

Megosztom:

Mutatjuk, hogy mire számíthatsz a nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Dinamikusabb napot tölthet el a családjával, de figyeljen oda a kommunikációra, mert félreértések adódhatnak, amiből aztán vita is kerekedhet.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Szenvedélyesebb helyzetekre vágyik partnerével, vagy szeretne egy szenvedélyes partnerkapcsolatot. Ennek lehetősége adott, de figyeljen oda, hogy ne ragaszkodjon túlzottan.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.) :

Partnere/közeli barátja érzelmesebb beszélgetésre vágyhat, így ne magyarázza, racionalizálja túl a dolgokat, hanem töltsenek el együtt egy kellemes napot ha megtehetik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmileg kellemesebb nap lehet, mint a tegnapi, de a hét végére fáradtnak és leterheltnek érezheti magát, fontos lenne, hogy töltődjön családja körében kellemesen érezze magát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Vágyai, szenvedélyei elragadhatják, túlszerepelhet, túlköltekezhet, így érdemes odafigyelni, hogy minél közelebb legyen az „arany középúthoz”.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Rendszerezés, precizitás jellemezheti a mai napon, érdemes kívül-belül nagytakarítást végeznie, és már nem szolgáló helyzeteket elengedni. Figyeljen arra, hogy ne legyen nagyon kritikus sem magával, sem másokkal szemben.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Úgy érezheti, hogy nem érvényesül megfelelően az akarata a partnerével/közeli kapcsolatával szemben, hiába próbál róla beszélni.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Érzelmektől fűtött nap elé nézhet, ami akár anyagiakban is lehet szélsőségesebb. Figyeljen oda a pesszimizmusára, ne engedjen neki teret.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Otthon végezhető tanfolyammal kapcsolatban támogató az energetikai állás, illetve a hétköznap dolgok is megnyugtatóan hathatnak a mai napon.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Úgy érezheti, hogy dolgai nem úgy haladnak, ahogy szeretné, és a megbeszélések sem úgy alakulnak ahogy megnyugtató lenne, de kitartása adja a stabilitást, de figyeljen oda ne váljon merevvé.

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

Társasági életének kedvez a mai nap, baráti társaságával kellemes kapcsolódásban feltöltő időt tölthet el akár online formában.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Romantikának kedvező nap, de érdemes odafigyelni, hogy ne okozzon magának csalódást, tehát a helyzeteket ne idealizálja túl.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Mindenki erről beszél - csajos.huNE MARADJ LE SEMMIRŐL!