Forrás: Pinterest

Ezo

Érzelmeid kettősségére hívja fel a figyelmed a kártya – Mit üzen a Symbolon-tarot a hétre (2022. december 05. – december 11. )

Megosztom:

Mutatjuk, hogy milyen energiákat mozgat meg a lap.

Heti Symbolon-tarot:

A kártyák segítségével újabb lehetőségekre és energiákra láthatunk rá, melyek körül vesznek minket. A Symbolon-tarot kártya, az asztrológián keresztül segít az iránymutatásban.  A kártya nem jóskártya, ahogy egyetlen kártyára sem mondhatjuk ezt, hanem inkább rámutat a lehetőségekre, az energiákra, illetve a megoldások felé vezető utakhoz is támogatást nyújt, ha elakadunk egy élethelyzetben. A jóslatoknál nem vagyunk tettekre motiválva, hanem „várunk” hogy az majd bekövetkezik, az útmutatásoknál és lehetőségeknél pedig nagyon fontos, hogy tettekben nyilvánuljon meg, mert úgy tudjuk a kívánt lehetőséget elérni. Minden kártya önismereti lehetőséget rejt magában, jobban megismerhetjük önmagunkat, ráláthatunk belső személyiségünkre.

A hétre az ÉVA KÉT ARCA kártyát húztam ki.

A kártyalapon a Rák és a Bika energiaminősége keveredik, ezzel rámutatva a bennünk lévő kettős érzésekre, amikor a saját érzelmeink nem teljesen biztosak, és önmagunkat is képesek vagyunk elbizonytalanítani egy érzelmi helyzetben.

 Női szerepminőségünk kettősen van jelen bennünk, a Bika-Vénusz a vonzalom, a szépség és a csodálat értékeinek elismerését követeli meg, míg a Hold, az Anya a gondoskodó és védettséget nyújtó szerepek teljesítésre törekszik. Kártyánkon most ez a két szerepszemélyiség találkozik, neked pedig el kell dönteni, hogy melyiket engeded érvényesülni. Az anyai-nőies feladataiddal törődj, vagy érzéki-vonzó jellemvonásaiddal? Úgy viszonyulj a világhoz, mint egy anya (és gondoskodj róla), vagy mint egy szerető (és csábítsd el)?

A jelenség mélyén az a probléma húzódik meg, hogy azt hihetjük, hogy a nőiességünknek alig van értéke, illetve női identitásunkban erősen kételkedünk. Vagyis azzal, ami éppen vagyok (férfiként: amim van), nem érzem azonosnak magam. A pillanatnyi állapotom nem nyújt számomra elegendő kielégülést és önértékelést. Általában ez ugyanaz a belső konfliktus, amely a nőket röviddel a gyermek megszületés után a munkájukba visszakényszeríti, vagy a férfiakat, miután feleségük anya lett, szeretőjük karjaiba űzi. Egyik esetben sem akarnak érzéseik mélyébe betekinti, inkább szabadulni akarnak az érzelmektől való függőségtől. 

A kártya arra mutathat rá, hogy egy döntés előtt állsz, és nem tudod meghozni. Mindkét út áldozattal járna, és számodra túl nagy ez az áldozat. Így pedig szíved megosztott, és most ez a probléma. Az önértékelésed és az önbecsülésed előtérbe kerülhet, mert bizonytalanságodat az okozhatja, hogy nem megfelelően erős egyik sem. A belső egyensúlyt érdemes lenne megtalálni úgy, hogy az ellentétes minőségeket elválasztod, és mind a kettőnek teret adsz a megfelelő helyen.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!