Forrás: Pinterest

Ezo

Tarts ki a vágyaid mellett! – évzáró Újhold a Bak jegyében

Megosztom:

A megújulás időszaka jöhet el a 2022-es év utolsó Újholdjával, mely mai napon teljesedik ki a Bak jegyében. Figyelmünket az érzelmeinkre fordíthatja. Érdemes megfigyelni mire vágyunk és hogy vágyainkkal kapcsolatosan mennyire vagyunk kitartóak és célratörőek. Az évzáró Újhold támogatja az újat, a megújítót.

Újhold a Bak jegyében:

Következetesen teszünk a megvalósulásért vagy hagyjuk elillanni a helyzeteket?
Az Újévi fogadalmak egy része is ezért kudarcélmény, mert a mögötte lévő tettek legtöbb esetben elmaradnak, nincs kitartásunk hozzá, lebeszéljük magunkat a helyzetről, halogatunk.(“oh, még van pár szál cigim”…”még azt a pár sütit megeszem”….”ez az utolsó pohár”…”majd keresek új munkát”…”de olyan jó ember ha nem iszik/”…”csak ideges volt, mert sok a munkája azért bántalmazott “ismerős mondatok?)

A Bak a tradíciókat is képviseli, a múltunk felé fordulhatunk, bevett, merev szabályokon változtathatunk. Érdemes magunkba keresni a választ a családi mintázatainkra. Kinek akartunk régen megfelelni? Milyen volt a viszonyunk az apai energiákhoz? Mennyi lelkiterhet vállalunk?
Kinek a terhét veszed magadra? És miért? Ezzel kinek az életét éled?

Nem tudjuk más problémáit megoldani helyette. Nem vállalhatunk egy másik felnőtt ember életéért felelősséget. A sajátunkért viszont igen, és ez a feladatunk is. Hajlamosak lehetünk pesszimizmusra és ridegségre vagy ezzel vádolhatnak minket. Érdemes kihasználni a lehetőséget és józanul átgondolni mit szeretnénk, honnan hová tartunk és ebbe mit rakunk bele. Érzelmi határaink kijelölése szintén feladat.

Érintheti az Újhold szerelmi életünket, vagy gyermekeinkkel kapcsolatos helyzeteinket. Mihez ragaszkodunk mereven? Hol viselkedünk túl makacsul? Feltételhez kötjük -e a szeretetet? Hol nem engedjük el a múltat? Hol ismételjük a régi lemezt hátha most mást fog játszani?(nem fog…a bántalmazó bántalmazó marad, az alkoholista inni fog, a kicsapongó hazudni fog, a naiv aki áldozatszerepben van abban is marad)….tudatosság szükséges az átalakuláshoz, megújuláshoz….

Értékeld át az érzelmeidet!

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!