A férjem állandóan fingik. Elegem van!

Megosztom:

A férjem mindig fingik. Egyszerűen nincs más választásom, mint hogy elfogadjam. Az igazság az, hogy a férjem állandóan fingik.

Kezdjük ott, hogy korán reggel felkeltem, hogy elkészítsem a reggelit. A férjem még aludt, és én csak sóhajtottam. Aztán, ahogy közeledett a reggeli ideje, elkezdte azt mondani: “Biztosan megfogod csinálni a reggelimet?” Minden egyes alkalommal, amikor felkeltem, ezt mondta.

Aztán volt egy másik helyzet, amikor a férjem állandóan arról beszélt, hogy mennyire szeretne egy kis szabadidőt tölteni. Én csak mosolyogtam, mert tudtam, hogy már régóta sokat dolgozik, és igazán megérdemelne egy kis pihenést. De ő csak mosolygott, és azt mondta: “Biztosan megfogod nekem adni a szabadidőmet?”

És akkor a legújabb helyzet, amikor a férjem állandóan arról beszélt, hogy mennyire szeretné, ha több pénzt kapna. Én csak nevetni tudtam, mert tudtam, hogy már régóta nagyon keményen dolgozik, és igazán megérdemelné a plusz jövedelmet. De ő csak mosolygott, és azt mondta: “Biztosan megfogod nekem adni a plusz jövedelmet?”

Szóval, a férjem állandóan fingik. És bár néha nagyon idegesít, tudom, hogy csak azért teszi, mert tényleg szeret engem, és csak szeretné, ha a legjobbat kapná. Így hát, végül is, talán nem is olyan rossz.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!