Fura dologra kért a férjem szex közben

Megosztom:

 

Különös dolgot kért a férjem szex közben: pálcát, spárgát és kötözést. A történet megmutatja, hogy bármennyire is furcsának tűnhetnek ezek a dolgok, mégis fontos, hogy elfogadjuk egymás szexuális igényeit.

Azt hiszem, először akkor éreztem, hogy valami nincs rendben, amikor a férjem a pálcát kérte. Egy régi japán film után tettünk szert rá, amiben egy nő használta egy férfi ellen. Hatalmas vita alakult ki miatta – nem csak az ötlet miatt, hanem azért is, mert nem voltunk biztosak benne, hogy megfelelően tudjuk-e használni.

Végül a spárga lett az újabb kísérletünk. Elmentünk egy helyi piacra és vettünk néhányat. A férjem elkezdte használni őket, de én még mindig nem éreztem magam biztonságban vele. Szerencsére hamarosan megtanultam kezelni őket és egyre jobb lett az élvezet.

Végül megpróbáltuk a kötözéssel is. Mivel nem voltunk biztosak benne, hogy megfelelően csináljuk-e, elmentünk egy BDSM kurzusra tanulni. Az óra alatt megtanultuk az alapokat és elkezdtünk gyakorolni. Végül sikerült megtalálnunk azt a szintet, ami nekünk megfelelt és elkezdtük élvezni az új tapasztalatokat.

Azóta más furcsa dolgokat is próbáltunk – mint például a vibrátorok és maszkok – de alapvetően elfogadom az igényeimet és vonzalmaimat. Bizonyos szexuális tevékenységeket csak bizonyos embereknek lehet élvezetesek vagy jók – de fontos megjegyezni, hogy mindenki más. Tiszteletben kell tartani mindenki szexuális igényét és vonzalmait.

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!