Ördögi hármasnak indult, végül elhagytam feleségem és 2 éve élek együtt a férfival

Megosztom:

 

Két évvel ezelőtt, amikor elhagytam feleségemet egy férfival, nem gondoltam volna, hogy a kapcsolatunk ennyire messzire vezet. Az egész ördögi hármasnak indult, amikor egyik barátnőm felvetette a FMM (férfi – férfi – nő) szexuális szituáció lehetőségét. Azt gondoltam, hogy ez csak egy újabb kaland, amit meg akarnék próbálni, mivel már régóta unatkoztam házasságomban. Azonban soha nem gondoltam volna, hogy ennyire beleszeretek abba a férfiba, aki a történet részesévé vált.

A FMM-mel kezdődött, de hamarosan átcsapott baráti viszonyba. Az a férfi, akivel együtt voltam, csodálatos és érzékeny társ volt. Én és feleségem már régóta külön utakon jártunk, és bár nem állítom, hogy boldog voltam a házasságomban, az ő jelenléte megmentett az unalomtól. Azonban azt is el kell ismernem, hogy nagyon szerelmes voltam ebbe a férfiba, és hogy a szexuális kapcsolatunk is nagyon erős volt.

Mivel a házasságomban már nem volt sok élet, elhagytam feleségemet és költöztem be együtt a férfivel. Azóta nagyon boldogok vagyunk együtt. Mindketten érezzük, hogy a másiknak sokat adunk, és sokat kapunk tőle. Mindig is úgy éreztük, hogy együtt tartozunk, és hogy a kapcsolatunk csodálatos.

Azt hiszem, hogy az elmúlt két év megtanított arra, hogy ne féljek a változástól. Örülök annak, hogy megpróbáltam valami újat, és hogy elhagytam feleségemet egy férfival. Az elmúlt két év nagyon boldoggá tett, és ezáltal végre igazán élvezni tudom az életet.

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!