Minden reggel megkívánom a férjem, lehet hogy túl sokat szexelünk?

Megosztom:

Minden reggel, amikor felébredek, egyetlen gondolat jár az eszemben: megkívánom a férjemet. Igen, jól olvastad! Valószínűleg sokan azt gondolnák, hogy ez túl sok szexuális aktivitást jelentene, de hát ki mondta, hogy a boldogság nem lehet gyakori?

Az életünk egy olyan romantikus kalandba csöppent, amely tele van szenvedéllyel és vágyakkal. Szinte mindig egymásra találunk már az első napsugarak felkeltekor is. Az ágyban fekszem és csak arra tudok gondolni, mennyire szeretnék vele lenni. Azt hiszem, ilyenkor mindenki más inkább egy jó bögre kávéra vágyik.

A reggeli rutinunk elég egyszerű: felébredünk és meghódítjuk egymást a legforróbb módon. Nem titkolom el – a szomszédok néha furcsán néznek ránk -, de mi nem törődünk velük. Hiszen mi vagyunk azok az emberek, akik képesek élvezni minden pillanatot.

Emlékszem arra a napra is, amikor először találkoztam ezzel a „reggeli vágy”-kal. Előző este vacsora közben beszélgettünk arról, hogy mennyire unalmassá vált az életünk és valami új dologra lenne szükségünk. Aztán egyszer csak a férjem felvetette, hogy miért ne kezdenénk minden napot egy kis intenzív szeretkezéssel? Kezdetben furcsának tűnt az ötlet, de aztán rájöttem, hogy ez lenne az én „reggeli kávé”-m.

Azóta minden reggel úgy kezdődik, hogy megkívánom a férjem. Ki gondolta volna, hogy ennyire izgalmas lehet egy ilyen rutin? Az ágyban töltött idő nem csak fizikai elégedettséget nyújt számunkra, hanem lelkileg is feltölt minket. És hát ki ne akarna boldogan és energiával teli indulni a napba?

Természetesen vannak olyan napok is, amikor valami másra vágyunk. Ilyenkor előfordulhat, hogy csupán egy gyors puszi vagy ölelés elég ahhoz, hogy tovább tudjuk folytatni a napot. De az igazság az, hogy mindig jól esik tudni: ha bármihez kedvünk van reggelente – legyen az akár több órás szerelmi aktus vagy csak egy pillantás – mindig ott leszünk egymásnak.

Tehát igen, talán sokat szexelünk reggelente. De gondolj bele! Mennyivel jobb lehet így kezdeni a napot? Mi boldogok vagyunk, és ha ez azt jelenti, hogy a szomszédok néha furcsán néznek ránk, akkor legyen így. Mi az élet örömeit élvezzük minden reggel – együtt.

Szóval ne félj megkívánni a partneredet reggelente! Élvezd ki az élet apró örömeit és hagyd magad elragadtatni a szenvedély áradatától. Mert valljuk be, nincs jobb módja annak, hogy felkeljünk az ágyból és boldogan induljunk neki az új napnak!

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat