Forrás:Instagram/silk_honeyy

A Gyűrűk Urai: Sztárok, akiknek rekordszámú házasságuk volt

Megosztom:

A rajongókat mindig a sztárok személyes élete érdekli, különösen, ha a párkapcsolatról vagy esküvőkről van szó. Cikkünkben eláruljuk, mely hírességek kötöttek rekordszámú frigyet.

Elizabeth Taylor 

Az Oscar-díjas hollywoodi királynő -aki a történelem első millió dolláros honoráriumát kapta, nyolcszor ment férjhez. Ebből kétszer ugyanazzal a férfival állt az oltár elé. Mindössze 18 évesen már összekötötte az életét Conrad Hiltonnal, az esküvő hatalmas és pompás volt. De a közös életük csak nyolc hónapig tartott. Második férje 1952-ben Michael Wilding volt, a férfi 20 évvel volt idősebb nála, és Liz kedvéért elvált a feleségétől. Öt évvel később a pár elvált… A kapcsolatuk ideje alatt két fiuk született, és egy hónappal a válás után Taylor össze is házasodott Michael Todd producerrel, aki aktívan részt vett a színésznő karrierjében. 1958-ban a férfi repülőgép-balesetben meghalt. 

A színésznő következő kiválasztottja, Eddie Fisher énekes nem sokáig váratott magára. Már 1959-ben összeházasodtak, és öt évig éltek együtt. Ezt követően Richard Burton színész jelent meg Taylor életében, akivel a Kleopátra forgatásán ismerkedtek meg. Burton a sztár ötödik és hatodik férje lett. Az első esküvőjükre 1964-ben került sor, a pár kapcsolatát végtelen veszekedések és kibékülések töltötték ki. A pár nem bírta a szenvedély hevét, és 1974-ben elváltak. Egy évvel később úgy döntöttek, adnak egymásnak még egy esélyt, és másodszor is összeházasodtak, ám egy évvel később végleg szakítottak. Utolsó előtti férjével, John Warner virginiai szenátorral a színésznő hat évig volt házas, majd 1991-ben összeházasodott Larry Fortenskyvel. Öt évvel később tőle is elvált. 

Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa magyar színésznő nemcsak színészi karrierjéről, hanem rekordszámú házasságáról is ismert. Zsazsa száz évet élt, hét nyelven beszélt és összesen kilencszer állt oltár elé.

Zsazsa 1935-ben kezdte meg házassági maratonját – első házassága hat évig tartott. A következő harminc évben színésznő hivatalosan öt partnert cserélt. A második férj Conrad Hilton volt, a harmadik George Sanders színész, a negyedik Herbert Hutner befektetési bankár, aki 9 évvel volt idősebb Zsazsánál. Ugyanebben az évben, miután 1966-ban elvált tőle, már ötödször ment férjhez ifjabb Joshua S. Codsenhez -a házasságot azonban hét hónappal később érvénytelenítették. A következő kilenc évben Zsazsa egy kis szünetet tartott, aminek 1975-ben Jack Rayonnal, a Barbie babatervezővel kötött házassága vetett véget. 1976-ban Michael O’Hara válóperes ügyvéden volt a sor, de ez a kapcsolat hét év után az előzőekhez hasonlóan véget ért. A nyolcadik férj egy mexikói ügyvéd és színész, Felipe de Alba volt, akivel a házasságát a lagzi másnapján érvénytelenítették. Zsazsa utoljára 1986-ban házasodott meg, és Frederik von Anhalt vállalkozóval élt egészen 2016-ban bekövetkezett haláláig. A színésznő a tőle megszokott iróniával beszélt férjeiről és válásairól: „Csodálatos háziasszony vagyok, mert minden válás után én maradtam a ház úrnője.”

Larry King

A híres amerikai televíziós újságíró, Larry King összesen nyolc esküvőt tartott, ebből kétszer házasodott egy nővel. Az újságíró először 19 évesen házasodott meg, iskolai szerelmével, Freda Millerrel. Egy évvel később, 1952-ben a házasságot érvénytelenítették, mert a szülők nem értettek egyet az ifjú házasok döntésével. A második házasság Annette Keye-vel szintén nem tartott sokáig – kevesebb mint egy évig voltak együtt, de a párnak sikerült szülőkké válnia. Ugyanebben az évben feleségül vette Aline Aikinszt, a Playboy modelt. King 1968-ban szintén őt vette feleségül, de a kapcsolatuk két éves szünete alatt Mickey Sutfin házastársa volt. 1976 és 1983 között az újságírónő Sharon Lepore volt a felesége, és őt nevezték King legnagyobb szerelmének. Az újságíró utolsó előtti felesége Julie Alexander üzletasszony volt, akivel három évig éltek együtt, majd 1992-ben elváltak. Larry utolsó kiválasztottja a 38 éves Sean Southwick volt, King 64 éves volt a házasságkötéskor… Az esküvőt 1997-ben tartották, a válást 2019-ben adták be.

Louis Armstrong 

A jól ismert jazzlegenda, Louis Armstrong négyszer házasodott meg. A zenész első felesége Daisy Parker prostituált volt. A házasság nem tartott sokáig 1918–tól mindössze 1923-ig, és a kortársak szerint a kapcsolat Armstrong kollégáinak a nő hivatása miatti folyamatos gúnyolódása miatt szakadt meg. Louis második felesége Lil Hardin jazz-zongorista volt. Neki köszönhető, hogy Armstrong szólókarrierbe kezdett és népszerűvé vált. Ez a kapcsolat 16 évig tartott, 1924-től 1938-ig. Miután elvált második feleségétől, Armstrong feleségül vette Alfa Smitht, de ez a házasság is válással végződött. 1942-ben Louis már negyedszer házasodott – a Cotton Club éjszakai klub énekesével, Lucille Wilsonnal, akivel élete végéig együtt élt.

Nicolas Cage

Nicolas Cage színész 1995-ben házasodott meg először – Patricia Arquette színésznő volt a választottja. A két szakmabeli közös élete hat évig tartott, és egy évvel a válás után, 2002-ben Cage összekötötte az éltét Lisa Marie Presley-vel, a Rock and Roll királyának lányával. De az idill gyorsan véget ért – két hónappal az esküvő után a pár válókeresetet nyújtott be. Már 2004-ben, amint a Presley-vel folytatott válási eljárás befejeződött, Cage házasságot kötött Alice Kimmel, amely sokkal tovább tartott – 12 évig. Nicolas egy másfajta házassági rekorddal is „büszkélkedhet”… Az Erica Koike-kal való frigye 4 nappal az esküvői szertartás után véget ért. A színész azonban nem veszítette el hitét az egységben és a házasságban, 2021. február 16-án ötödszörre is megházasodott. Felesége a 26 éves japán Riko Shibata volt.

Pamela Anderson 

Playboy modell és színésznő, Pamela Anderson hatszor ment férjhez. Az első férj Tommy Lee zenész volt, akivel házasságuk három évig tartott, a frigyből két fiuk született. A válás után Anderson és Lee többször is megpróbálta újraéleszteni kapcsolatukat, de végül mégis mindig szakítottak. A színésznő következő hivatalos társa a zenész Kid Rock volt, de néhány hónappal az esküvő után ez a házasság is felbomlott. 2007-ben Pamela feleségül ment Rick Salomonhoz, de a pár egy évvel később elvált. Anderson és Salomon másodszor 2014-ben jött össze, de ez a kísérlet egy évvel később szintúgy válással végződött. 2020 karácsony estéjén a színésznő hozzáment Dan Hayhursthoz, egykori testőréhez, aki 13 évvel fiatalabb nála. A szertartás nagyon szerény volt, vendégek nélkül.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat