Forrás:Instagram/pop_polished

A „Pearl Nail Art” jelenleg a legmenőbb körömtrend az Instagrammon – és ilyen könnyen követhető

Megosztom:

Szeretnéd a körmeidet új dogokkal festeni? Mit szólnál a “Pearl Nail Art” körömtrendhez? Klasszikusan szép és elegáns megjelenés, amely magával hozza a wow faktort.

A “Pearl Nail Art” körömtrend jelenleg népszerű az Instagrammon

Egy nagyon sajátos körömtrend hívja fel magára a figyelmet az Instagramon: “Pearl Nail Art”. A megjelenés nagyon különleges esztétikát kölcsönöz a megjelenésünknek. Ahogy a neve is sugallja, itt a gyöngyökön van a hangsúly, mellyel csillogó külsőt hozhatunk létre.

Elegáns körömtrend

A gyöngy egyébként jelenleg is a nagy népszerűségnek örvend, és 2022 nyara óta ékszerként is ismét a rivaldafénybe került. Gyűrűk, fülbevalók vagy nyakláncok: az elegáns, nőies megjelenés minden ruhát igazán feldob. Ahogy az Instagrammon is láthatjuk, ez a trend most a körömdizájnokra is átterjedt, és elég sokrétű.

A „Pearl Nail Art” nem egy bizonyos vonal követéséről szól, hanem a körömdizájnnak a saját stílusodhoz vagy alkalomhoz igazításáról. Ennek megfelelően díszítheted a körmöd egyetlen gyönggyel vagy elrendezésben, és így egy kis extravaganciát biztosíthatsz az egész megjelenésedhez. Itt ihletet meríthetsz számos különféle tervezési lehetőséghez, amelyeket a trend magával hoz, és könnyen utánozhatod is őket.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat