Forrás:Pinterest

Ezo

4 csillagjegy, aki soha nem bocsátja meg a megcsalást

Megosztom:

Vannak, akik hajlandóak feláldozni saját büszkeségüket, hogy megpróbálják továbbra is fenntartani a kapcsolatukat a párjukkal, aki megcsalta őket, és adnak neki egy második esélyt. De ez nem vonatkozik a cikkünkben szereplő 4 csillagjegyre. Ők soha nem fogják megbocsátani az árulást vagy a hűtlenséget – egyszer s mindenkorra ki fognak zárni az életükből.

Bika

Az első jel, amely biztosan nem bocsátja meg az árulást, a Bika. Amellett, hogy ennek a csillagjegynek a képviselői a legbirtoklóbbak, a bizalmukat is nehéz kiérdemelni. És ha a Bika már megbízott benned, akkor teljesen megnyitja szívét és lelkét, megosztja mindazt, amije van. E jel őszintesége és szeretete nem ismer határokat. Cserébe pedig nem várnak mást, csak odaadást, szeretetet és megértést. A legkisebb hazugságot vagy árulást a Bika egy mérföldről kiszagol, köszönhetően a vénuszi intuíciójának. Ha egyszer átléped a bizalom határát nála, soha többé nem térhetsz vissza. Az egyetlen ok, amiért ennek a csillagjegynek a képviselői kiiktatják az embereket az életükből, az az árulás. A Bika számára ez olyan, mint egy „piros posztó” a bikaviadalon. A megbocsátásért esedező könyörgés nem fogja megváltoztatni a véleményüket. A Bikának nem kell a másik karjaiban rajtakapnia a párját – a legkisebb gyanakvás is elég lesz ahhoz, hogy a Bika érzései örökre kihűljenek.

Nos, ne felejtsd el a bosszút. Aki látott már dühös bikát, nagyjából megérti, mire képes ennek a csillagjegynek a képviselője. Aranyos jókedvű emberekből pillanatok alatt tüzet okádó sárkányokká változnak, és mindent felégetnek, ami az útjukba kerül. De a Bika tudja, hogyan kell kivárni az időt, és teret adni a bosszúnak. Mindent úgy terveznek meg, hogy egy napon az, aki megsértette nagyon megbánja, hogy ujjat húzott velük.

Skorpió

Az állatöv kör következő képviselőjét nem szabad elárulni, ha drága az életed. Igen, igen, a Skorpiót megcsalni olyan, mintha aláírnád a halálos ítéletedet. Ennek a csillagjegynek a képviselőinek bosszúállósága nem ismer határokat. Kifinomult erkölcsi erőszak, megtévesztés, könyörtelenség, cselszövés és pletyka, balszerencsés helyzetek előidézése – mindezt a Skorpiók egyszerűen imádják. A Skorpiók elvileg nem bocsátanak meg senkinek semmit. Kategorikusan gondolkodnak, és nem mennek bele a részletekbe. Számukra vagy a sajátjuk, vagy mások vannak. Miután merészelted megcsalni, vagy becsapni, természetesen repülsz a feketelistára.

Érdekes, hogy a Skorpiók általában az árulást nagyon is lehetségesnek tartják. De csak akkor, ha ők viszik ezt véghez. Tekintettel arra, hogy ezen a világon mindenki és minden arra van teremtve, hogy engedelmeskedjen neki, a Skorpió rendkívül negatívan érzékeli a rá irányuló sértéseket. És a legérdekesebb az, hogy a bosszú édes számára.  Valójában az árulás „fájdalmas téma” ennek a jelnek a képviselői számára. Valahol a belső szinten van bennük egy erős félelem és ez adja azt a hozzáállást, hogy “mindenki megcsalja a másikat egy kapcsolatban”. És még ha jó és felhőtlen is a kapcsolat, akkor is féltékenységből kialakult konfliktust generálnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok, ha megcsalod, vagy elárulod őket nem fogják kideríteni a körülményeket, kinek van igaza, ki téved. Egyszerűen összeszedik az összes holmidat, és szakítanak veled. Ezen kívül, megnyugtat, hogy talál helyetted mást, hiszen ő soha nem marad figyelem nélkül. Az Oroszlánok tudat alatt mindig a legjobbra törekednek. Egy jobb életre, jobb kapcsolatokra. És ha valaki viselkedésével egyértelművé teszi, hogy nem méltó arra, hogy vele éljen, akkor megszakít vele minden kapcsolatot.

Az nem valószínű, hogy az Oroszlánok kategorikusan kitörölnek az életükből. Ellenkezőleg, továbbra is nyugodtan kommunikálnak veled, vagy valahol talonban tartanak, hogy láthasd, hogy nekik milyen jól megy a soruk, te pedig mit veszítettél. Az Oroszlán jegy képviselői nem engedik meg senkinek, hogy nevüket és becsületüket rágalmazza.

Kos

A Kos szintén az az állatövi jegy, melynek képviselői soha nem bocsátják meg az árulást, vagy a megcsalást. Bár sokan beszélhetnek nyitott kapcsolatról, valójában a megcsalás annyira mélyen érinti, hogy ezt a tényt semmi sem tudja kitörölni. Ha a Kos tényleg szerelmes lesz, nem akar másik partner maga mellett, és hűséges lesz a párjához, akitől ugyanezt várja el. Az árulás azt fogja jelenteni számára, hogy tévedett. Mivel meg merted tenni, ezért úgy értelmezi, hogy nem ő a legjobb számodra. 

A Kos olyan valakit keres, aki őszintén csodálja őt, és akinek szüksége van rá. Ha sikerült valaki mást találnia, akkor nem fog áltatni, őszintén megmondja, és szakít. Ha te vagy aki megcsalta őt, akkor a Kos minden dühét durva szavak formájában önti ki rád, vagy akár összetör tárgyakat, majd ha kitombolta magát arra kér, hogy soha többé ne állj az útjába. Fájdalmát harag és gyűlölet borítja. És ha a Kos gyűlöl valakit, nem ül tétlenül, hanem bosszút forral az áruló ellen.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat