Forrás: Pinterest

Ezo

Házassági horoszkóp: Melyik csillagjegyből lesz a legjobb férj?

Megosztom:

Természetesen nem a szerelmünk csillagjegye a fő oka annak, ha valakihez feleségül megyünk, hiszen sok minden számít egy ilyen felelősségteljes lépésnél, mint az esküvő. De még mielőtt belemennél, azért hasznos kideríteni, kiből milyen házastárs válik.

A tökéletes férj

Milyen az „ideális férj”? Odaadó ember, aki készen áll arra, hogy felelősséget vállaljon az egész családért? Nagyszerű szerető, aki kielégíti minden vágyunkat? Egy gazdag ember, aki nagylelkűen adogatja nekünk a drága ajándékokat? Lélektárs, aki tökéletesen megért? Vagy egy fáradhatatlan kalandor, akivel az életünk folyamatos utazás és kaland? Minden nő másként fog válaszolni, mert mindannyian mások vagyunk. Vannak, akik az otthoni kényelmet értékelik, mások belehalnának abba az “unalomba” , ha a családjuk legnagyobb szórakozása az lenne, hogy este filmeket néznek a kanapén. Valaki kész megbocsátani a megcsalást, de a pénzhiányt képtelen elviselni – és fordítva. Egyszóval mindannyian különböző férfiakat választunk magunk mellé, remélhetőleg egy életre. Az asztrológusok mégis úgy vélik, hogy minden partner beleférhet egyfajta “férjminősítésbe”, a csillagjegyétől függően. Pontosabban, a bennük rejlő pozitív és negatív tulajdonságok egyensúlyától függően. Na de akkor kiből milyen férj lesz? Most eláruljuk a sorrendet az asztrológia alapján.

12. Nyilas

Első pillantásra a Nyilas nagyszerű férjnek tűnik, szerető, romantikus és merész természet, aki mellett soha nem fogunk unatkozni. Ma önéletrajzot írtok egy nagy informatikai céghez és készültök az állásinterjúra, holnap pedig hirtelen vesztek két jegyet és Palermoba költöztök, mert az az ötletetek támadt, hogy családi éttermet nyittok a tenger mellett. A Nyilas mellett olyan élni, mint egy hullámvasút – soha nem lehet tudni, mi vár ránk holnap vagy holnapután. Talán egy rózsacsokor, egy spontán szex, egy kirándulás, vagy a hír, hogy a házastársunknak szeretője van. Igen, sajnos a Nyilas kalandok iránti szeretete túl messzire vezetheti őket, ezért is állnak ők az utolsó helyen az asztrológia szerint.

11. Halak

A Halak álmodozóak, megbízhatóak és igazi úriemberek. Az ilyen férfiak hűek a feleségükhöz,, és általában nem mennek félre. Akkor miért csak a 11. helyet kapták meg? Azért, mert a Halak nagy odaadásának van hátránya is. Ha a felesége leszel, akkor felelős leszel az érzelmi állapotának változásáért is. Ráadásul egy Halak férfi könnyen megsértődik, és hiába kérsz bocsánatot, egy hétig duzzogni fog. Nehéz lehet a Halak férfival, de ha készen állsz elviselni minden bohóckodását és hisztijét, akkor hűséges házastársat kapsz, aki imád téged.

10. Ikrek

Az Ikrek férfi gondoskodó és figyelmes házastárs, támogat mindenben, elhozza a gyerekeket az iskolából, családi vakációkat szervez, és meghallgat, amikor beszélgetni kell. De csak addig, amíg ehhez „megfelelő” hangulatban van, és ezeknél a férfiaknál ez nagyon gyorsan változik. Pár perccel a veled folytatott őszinte beszélgetés után a férjed mindenről megfeledkezik, és a legközelebbi bárba szalad barátaival. Miért? Azért, mert állandóan változatosságra vágyik, nem bírja a kötöttségeket és a monotonitást. Ráadásul abszolút felesleges vele szemben követelőzni, mert a szabadságszerető Ikrek ember ebben az esetben még el is menekül, neki aztán senki ne mondja meg, mit csináljon. A vele való élet folyamatos türelem, hol családi idill, hol családi dráma az aktuális felállás.

9. Skorpió

A Skorpiók gondoskodó férjekké válhatnak, akik viszik a pénzt a házhoz, és általában mindent megtesznek a család érdekében. De azért magas árat kell fizetnünk, például jobb ha beletörődünk, hogy csak egy vélemény létezik: az övé. Sok bölcsességgel és ravaszsággal kell rendelkeznünk, hogy jól működjön ez a házasság.  Mellette a családi életben is alaposan ki kell venni a részünket – teljesíteni házassági kötelességeket, vasalni az inget, rendben tartani a házat és főzni. Miután féltékeny és birtokló ezt is meg kell tanulni kezelni a házastársnak.

8. Vízöntő

A Vízöntő férfiak általában maguk maguk is tisztában vannak azzal, hogy igencsak messze vannak az “ideális férj” címtől, ezért sokáig egyedül élnek, nem sietnek a házassággal. Együttélésre kényszeríteni őket hálátlan feladat, mivel a Vízöntő férfiaknak nem tetszik, ha valaki más diktálja nekik a játékszabályokat. A családalapítás érdekében a legjobb megvárni, amíg a Vízöntő “beérik”. Akkor valóban megbízható partnerré, pártfogóvá és szövetségessé válik számunkra, egy nagy hátránnyal – gondolatai mindig messzire kalandoznak az otthonuktól, és gyakran személyesen is távol vannak.

7. Kos

A Kos férfiak született vezetők. Ezért létfontosságú számukra, hogy mindenhol uralkodjanak – a munkahelytől a házasságig. Ugyanakkor a Kos nem kerüli el a felelősséget, energikus, bátor, nyitott és odaadó férj, aki mellett soha nem unatkozunk. Két fő hátránya van a családi életnek egy ilyen férfival, először is ne várj tőle bókokat, mert ritkán fogsz kapni. Másodszor pedig el kell viselned a makacsságát és birtokló természetét, mert soha nem engedi majd, hogy elfelejtsd, ki a főnök ebben a kapcsolatban. A hirtelen indulatos megnyilvánulásainak a kezelésére is érdemes felkészülnöd.

6. Bika

Ha a Bika férfi felesége leszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő gondoskodik jólétedről, főleg anyagi szempontból. Hű házastárs, jó apa és szeretetteljes szerető, az egyetlen probléma vele az, hogy unalmas. Sokáig tart, amíg átgondolja az egyes lépéseit, mérlegeli az összes előnyét és hátrányát. Tehát a végső döntés meghozása hónapokat (vagy akár éveket) is igénybe vehet. És a legkellemetlenebb dolog az, hogy ezt a folyamatot semmilyen módon nem befolyásolhatjuk. Ha a tanácsunkkal eltereljük a figyelmét, dühös lesz. Ráadásul ha megsérted a gondolatmenetét, annyira megsértődik, hogy sokáig nem is áll veled szóba.

5. Rák

A Rák nagyon szentimentális és érzékeny. Bizonyos mértékig ez nagyon jó: ha feleségül mész egy ilyen férfihoz, akkor úgy fog bánni veled, mint egy királynővel. Soha nem fogja elfelejteni a fontos dátumokat, az első randevútól kezdve az anyós születésnapjáig, kinyitja előtted az autó ajtaját, és rohan a gyógyszertárba, ha hirtelen megbetegszel. Egyszóval egy ilyen férjről csak álmodozni lehet. A Rák csak akkor mutatja meg negatív oldalát, ha megsérted az érzéseit, ezért nem szabad gúnyolódni a hibáin, és semmiképp ne flörtölj más férfiakkal. Hajlamos az áldozat szerepében maradni, és sajnáltatni magát, ha érzékenyen érinti valami.

4. Mérleg

A Mérleg férfiak nagyon romantikusak, mindig kedves és barátságos a természetük. Tudják, hogyan lehet beteljesíteni lelkitársuk vágyait – kávét visznek az ágyba, vagy randit szerveznek egy szép helyen. És ők is igazi esztéták, segítenek a megfelelő ruha kiválasztásában, vagy a bútorok vásárlásában. De az ideális képet elrontja a Mérleg egyik jellemzője – a határozatlanság. Az ilyen férfiak pánikszerűen félnek a hosszú távú kötelezettségektől, és ha túl erősen rájuk kényszerítjük az akaratunkat, akkor akár félre is léphetnek.

3. Oroszlán

Az Oroszlánok gyakran nárcisztikusak és úgy viselkednek mint egy nő, ezért logikus feltételezni, hogy a férjünk rossznak bizonyul. Azonban az Oroszlán házastárs vállalja a felelősséget a jólétéért, imádni fogja feleségét, kényezteti, és megvédi az egész világtól. Teljes biztonságban érezheted magát mellette, köszönetként csak egy dolgot fog követelni – őszinte csodálatot. Bókolj állandó jelleggel, rá se nézz másra, és boldog lesz a házasságod.

2. Bak

A Bak a stabilitás embere, pozitív tulajdonságok egész sorával, amelyeket általában értékelünk egy férfiban. Megbízható és nagylelkű, szereti a gyerekeket és hajlandó keményen dolgozni azért, hogy a család rendelkezésére álljon minden, ami szükséges. A szívéhez vezető út azonban nagyon nehéz. Ahhoz, hogy házassági ajánlatot kapjunk a Baktól, meg kell előznünk számos versenytársat, és be kell bizonyítanunk neki, hogy mi érdemeljük meg az ő bizalmát és szeretetét. A vele kötött házasságnak csak egy hátránya van: a stabilitás idővel unalmassá is tud válni.

1. Szűz

Magabiztosan adják az asztrológusok értékelésük első helyét a Szűz férfiaknak. Okosak, jóképűek, társaságkedvelők és általában pénzesek is. Készek pénzt keresni és segíteni házastársuknak a ház körül. Mindig támogatják a szeretteiket, és soha nem csalnak meg. Hihetetlenül türelmesek, ami általában nagyon ritka. De még a Szűz férjben is van hiba: túl kedves másokkal, így könnyen manipuláció áldozata lehet. Tehát, ha te vagy a szerencsés akit feleségül vett, tegyél neki kölcsönös szívességet – segítsd neki kitalálni, kiben bízhat meg, és kit kerüljön.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat