Forrás:Insagram/kozaczek.poland

Kiderült az igazság: Ilyen kapcsolatban van valójában Johnny Depp és az ügyvédje

Megosztom:

A fél internet a színész és a szépséges ügyvédnő románcáról beszél. Most végre kiderült, mi ebből az igazság.

Van köztük valami?

A Johnny Depp és Amber Heard közötti per továbbra is a sajtó és a nyilvánosság reflektorfényében áll, azonban már nem a hollywoodi színészek a folyamat fő sztárjai. Mindenkit lenyűgözött Depp ügyvédje, Camilla Vasquez – heves viták zajlanak az interneten, és sok felhasználó még abban is biztos, hogy viszonya van Deppel.

A verzió híveinek ilyen gondolatait az váltotta ki, ahogy Camilla és Johnny könnyedén, a fizikai kontaktus kerülése nélkül kommunikál: például szorosan ölelkeznek, és másoknak úgy tűnt, hogy Depp gyengéden nézi a védelmezőjét. Számos, a színésznek és ügyvédjének szentelt Instagram-poszt is megjelent a világhálón, ahol ilyen fotók közzétételével boronálják össze őket (vagyis romantikus kapcsolatnak tulajdonítják a köztük lévő viszonyt).

Ez az igazság

Az ilyen összefüggésre egyelőre nincs erős bizonyíték. Egy bennfentes azt mondta az ET-nek, hogy a pletykák teljesen alaptalanok. “A pletykák teljesen, 100%-ban, egyértelműen hamisak”– mondta a forrás.Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat