Forrás: Pinterest

Ezo

Öt csillagjegy, akiknek az élete drámaian megváltozik 2023-ban

Megosztom:

Mutatjuk, hogy mely csillagjegyek életében következhet be gyökeres változás 2023-ban.

Kos (március 21. – április 19.)

Az év elején a legnagyobb és legpozitívabb energiákkal rendelkező bolygó a Jupiter a Kos jegyébe lép. Ez azt jelenti, hogy minden területen szerencsések lehetnek ennek a jelnek a képviselői. Ha 2022 végén valami nem sikerül a Kosnak, akkor ne essen kétségbe, mert 2023-ban hatalmas sikere lesz!

Ebben az időszakban a Kosoknak ajánlott az új üzletek és projektek elindítása, maximálisan támogatott helyzetekbe kerülhetnek, és ez különösen igaz a pénzügyek területén. A pénzzel való kapcsolatában 2023-ban új szintre lép a Kos, és jelentősen javulhat az anyagi helyzete.

A tavasz lesz a legkedvezőbb időszak a Kosok számára a szerelemben. Aki élete szerelmét keresi, az biztosan megtalálja. Ha már kapcsolatban él, akkor tavasszal szintet léphet a kapcsolatuk, és az új helyzet is tele lesz romantikával, érzelmekkel.

A Mars energiája által uralt Kos jegy erős és határozott karakterű, és 2023-ban érezheti a bátorságot és a vágyat arra, hogy kinyilvánítsa magát az egész világ előtt. Így kedves Kos, ragadd meg a pillanatot!

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákoknál eljött az idő, hogy élvezzék a pozitív életváltozásokat, és még januárban hatalmas inspirációk érhetik, amellyel a fejlődésük előrelendülhet.

Sokan várnak arra, hogy előléptessék a munkahelyükön, és szeretnének jelentős változásokat a karrierjükben. 2023-ban a Rákokat arra biztatják a csillagok, hogy legyenek merészebbek, minden elképzelésüket igyekezzenek megvalósítani, álmodozzanak és cselekedjenek, mert hatalmas áttörést fognak elérni a karrier területén.  Bár a Rák jegy szülötteinél sok esetben nem a karrier a fontos, de most érdemes lesz elfogadni a kínálkozó lehetőségeket.

Ezenkívül 2023 az ismerkedés és a kommunikáció éve lesz a Rákok számára. Ne bújj el az emberek elől, légy bátor és nyílt! Az új ismeretségek érdekes és hasznos közösségekhez vezethetnek el Téged.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek már 2023 elején végre fellélegezhetnek és megszabadulhatnak a kötelezettségek egy részétől, megkönnyebbülést, szerettei támogatást és belső erőt fognak érezni.

Remek év lesz a személyes kapcsolatok terén: aki egyedülálló, az megtalálja lelki társát. A párkapcsolatban élők a kölcsönös megértés és szerelem új szintjére léphetnek. A tavasz eleje tökéletes alkalom arra, hogy a legszokatlanabb és legkellemesebb ajándékokat adhassa szeretteinek. Emellett 2023 sikereket és szakmai változásokat hoz a Mérlegek számára. Talán ez az új üzleti tranzakciók megkötésében jöhet létre, vagy más munkaterület megvalósulásában bontakozhat ki. Javasoljuk, hogy legyenek merészebbek, próbáljanak ki új dolgokat és merjenek belevágni az ismeretlenbe.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknak 2023-ban sok belső munkát kell magukon végezniük. Ha korábban a logika és az ész hűséges társa volt a döntéshozatalban, akkor 2023-ban meg kell ismerkednie az intuícióval, és meg kell tanulnia, hogyan hozzon döntéseket ezeknek az energiáknak a segítségével A Bakok is érzékenyebbek és gondoskodóbbak lesznek szeretteikkel szemben. Az év első felében javasolt a hozzátartozókra fokozottan odafigyelni. A különböző hétköznapi eseményeken keresztül a Bakok elkezdhetik gyakorolni a meditációt, nyugodtnak és békésnek érezhetik magukat. Ne féljenek ezektől a változásoktól. Ebben az évben új oldaláról ismerheti meg önmagát.

A magánéletben is lehetségesek a pozitív változások. Szeretetre és megértésre vágyik, és a kellemes események sorozata megerősíti a meglévő kapcsolatait, szeretettelibbé válnak.

2023 a jel sok képviselője számára a lakhatási kérdés sikeres megoldásának égisze alatt zajlik: új ingatlan vásárlására vagy a meglévő életkörülmények javítására nyílik lehetőség. Általánosságban elmondható, hogy 2023 a Bakok számára a szerelem és a harmónia éve lesz.

Halak (február 19. – március 20.)

2023 önbizalmat és belső támogatást hoz a Halak számára. Sokkal könnyebben fog tudni tervezni.  Ennek a jelnek a képviselőit arra biztatjuk, hogy az újévi ünnepek alatt legalább 5 évre előre tűzzenek ki grandiózus, hosszú távú célokat.

Tavasszal kezdődően minden Halak szülöttnek meg kell próbálnia az ütemterv szerint élni. A víz elem e jele számára a szokatlan napi rutin nemcsak a személyes termelékenységükre lesz pozitív hatással, hanem kifejezetten a karrierjüket is előrelendíti.

Remek hír a pénzügyekkel kapcsolatban – több bevételre számíthat, és könnyed lehet a pénz áramlása. A 2023-as év a Halaknak kellemes ismeretségeket hozhat, amelyek szakmailag és lelkileg is hasznosak lesznek.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

A képhez tartozó alt jellemző üres; image.png a fájlnév

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat