Forrás:Pinterest

Pageboy: A 2022-es téli új trendfrizura így váltja fel a bobot 

Megosztom:

Visszatért az oldallapos hajvágás. Ám ez a klasszikus immár modern hatást kapott, így ez a 2023-es téli trendfrizura.

A 20-as évek frizurája a visszatérését ünnepli

Előszöris, mi az a pageboy? A sem nem bob, sem nem pixie  hajvágás, hanem valami a kettő között. Nem csoda, hogy olyan sztárok mint Léa Seydoux most újra felfedezték a 20-as évek hajvágását, és új kedvenc megjelenésükké tették. A Roaring Twenties-ben jött először divatba. Ebben az időben a nők nemcsak új szakmai területeket hódítottak meg, hanem lerövidítették szoknyahosszukat és új frizurákat is kipróbáltak. A stílustudatos flapper lány eleinte inkább fodrászhoz ment, és botrányosan rövid oldalvágásra – más néven bobvágásra – vágatta le a haját. 2022 telén a pageboy frizura visszatér, és a kifutókon is egyre gyakrabban látható a szenzációs hajvágás. Tudj meg a cikkünkből még többet a hihetetlenül hétköznapi frizuráról, és a legjobb formázásról!

Ez jellemzi a 2022 téli frizuratrendet

Első pillantásra úgy néz ki, mint egy túl rövid lány frizura. Hagyományosan frufru és sima oldalak jellemzik, amelyek keretbe foglalják az arccsontot. A modern oldallapos változat azonban frufru nélkül npszerűbb, és hosszabbra, néha rövidebbre van vágva.

A legjobb dolog a pageboy új változatában, hogy szinte minden hajszerkezettel működik, és nagyon egyszerűen formázható. Például úgy, hogy hajolajat dörzsölünk a tenyerünk között, és erőteljes mozdulatokkal a frizuránkba gyúrjuk, hogy a fürtjeink jobban kiugorjanak. Vagy olyan pontosan kiegyenesítjük a hajunkat egy vasalóval, hogy minden egyes szőrszál éltől szélig feküdjön, és keretbe foglalja az arcot. 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat