Forrás:Instagram/hcavill.myheart

Nem elég tökéletes: 4 nagyon szép híresség, akik a megjelenésük miatt buktak meg a castingokon

Megosztom:

Eláruljuk, hogy a híres színészek közül az útjuk elején kik nem mentek át arckontrollon a mozi világában.

Tökéletlen szépségek

A kudarcok még a legtehetségesebb és legszebb emberekkel is előfordulnak, mert az emberi tényező néha nagy szerepet játszik, de ez nem ok a feladásra. A Movix online platform szakértői inspiráló válogatást állítottak össze azokból a kedvenc színészekből, akik egykor megjelenésük miatt megbuktak a castingon, de nem adták fel, és végül elérték, amit akartak. 

Meryl Streep

Hihetetlen, de az Oscar-díjas Meryl Streeptől egyszer megtagadták a szerepet, mert a producer szerint nem volt elég csinos. 1975-ben, amikor a leendő sztár éppen csak elkezdett filmekben szerepelni, részt vett a King Kong című film castingján. Duane színésznő szerepére pályázott, akibe Kong beleszeretett. 

Ahogy később maga Meryl Streep is visszaemlékezett, Dino di Laurentiis producer a fiatal színésznő láttán olaszul így szólt fiához: „Miért hoztad ide ezt a csúnya nőt?” Igaz, di Laurentiis nem tudta, hogy Meryl tökéletesen ért olaszul. A lány könnyek és dührohamok helyett nyugodtan válaszolt a producer nyelvén: „Nagyon sajnálom, hogy nem vagyok elég szép ahhoz, hogy a King Kongban játszhassak.”

Aztán Jessica Lange-t választották Duena szerepére. A film a kora slágere lett, 52 millió dollárt gyűjtött be a pénztáraknál, és Oscar – díjra jelölték. Nos, Meryl Streep négy évvel később megkapta első Oscar-jelölését (1979) A szarvasvadász című filmben nyújtott alakításáért, Linda szerepéért. Egy évvel később elnyerte a jelölést a Kramer kontra Kramer című drámában nyújtott alakításáért.

Henry Cavill

A jóképű Superman és a The Witcher sztárja, Henry Cavill egyszer elvesztette álomszerepét, mert a rendezők szerint nincs jó formában. Az akkor 23 éves Cavill meghallgatásra jelentkezett James Bond szerepére a Casino Royale-ban.

Ahogy a színész egy interjúban elmondta, megkérték hogy szálljon ki a zuhany alól, és törölközőbe csavarva ismételje meg a film jelenetét Sean Conneryvel. Aztán Martin Campbell rendező azt mondta: “Henry, túl ducinak nézel ki.” 

„Akkor még nem tudtam, hogyan sportoljak vagy diétázzak. Örülök hogy Martin ezt mondta, mert jól reagálok az igazságra. Ez segít abban, hogy jobb legyek” – emlékezett vissza később Henry Cavill. 

Maga Campbell nemrégiben kifejtette az újságíróknak, hogy valójában csak azért esett Daniel Craig javára a választás, mert Cavill túl fiatal és tapasztalatlan volt a 007-es ügynökhöz.

Mel Gibson

Egy másik hollywoodi kedvenc is James Bond szerepét követelte. Mel Gibson szintúgy próbált 007-es ügynök lenni, de a megjelenése miatt nem vették fel. Itt a magasság volt az ok. A filmsorozat producere, Albert Broccoli kis termete miatt visszautasította az akkor már híres színészt. Mel Gibson 175 cm magas, James Bondnak pedig magasabbnak kellett volna lennie. Például Pierce Brosnan 186 cm, Sean Connery 188 cm, Daniel Craig pedig 178 cm. Később Mel Gibson azt mondta hogy ő utasította vissza James Bond szerepét, és nem őt nem választották ki.

Ryan Gosling

Ryan Gosling a The Lovely Bones című film főszerepére pályázott– egy lány apját alakította volna, akit egy mániákus ölt meg. Gosling átment a castingon, jóváhagyták, de a forgatás kezdete előtti napon a színészt Mark Wahlberg váltotta, amit aztán hirtelen kreatív különbségekkel magyaráztak. 

Később kiderült, hogy Ryan Gosling szakállasnak érezte karakterét. Amíg a színész megkapta a szerepet, úgy döntött hogy 30 kg-ot hízik és szakállat növeszt. És ha a szakáll leborotválása nem is lett volna probléma, 30 kg ledobása már egy egészen más feladat. 

Peter Jackson rendezőt meglepte Ryan változása, és kirakta Goslingot a projektből. Ezt követően a színész látszólag magához tért, és nem jelent meg sehol. Az első filmje a Lovely Bones forgatása után csak 2010-ben jelent meg. 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat