Forrás:Instagram/ lauraslittlelocket

Tudtad? Ezt mondja rólad a kedvenc színed

Megosztom:

Szinte mindenkinek van egy kedvenc színe. Még akkor is, ha nem is gondolja.

Ha gondolkodtál már azon, hogy kedvenc színed mit mondhat el rólad, akkor most itt vagyunk mi, hogy segítsünk. A színpszichológia arról szól, hogy az általunk preferált színek hogyan játszanak szerepet személyiségünkben és viselkedésünkben – írja a Buzzaroundus.com.

Lila

Ha a kedvenc színed lila. Perfekcionista vagy, aki érzelmi biztonságot igényel az életben, és jó humanitárius, aki segít a rászorulóknak. Jól vág az eszed, és képes vagy megfigyelni azokat a dolgokat, amiket mások nem vesznek észre. Egy kicsit hiú vagy, de kreatív. Az egyik legnagyobb értéked az intuíciód. A megérzéseid többször bizonyultak igaznak, mint meg tudnád számolni.

Fekete

Az életben hatalomra és irányításra törekszel, de gyakran vagy művészi és intuitív. Átlagon felüli, világi, konvencionális, udvarias és királyi. Míg a fekete a depressziót jelentheti a klinikai pszichológus számára, számodra a méltóságot. Nagyra értékeled a belső világod, a magánéleted. Csak a közeli rokonok és barátok ismerhetik gondolataidat és érzéseidet. Időnként drámai vagy. Tudod, hogyan oszd meg véleményed meggyőződéssel és tekintéllyel. Könnyen fenntartod az önkontrollt. Mások komolynak gondolnak. A részletekre koncentrálsz és szereted a dolgokat rendbe hozni.

Fehér

Szervezett, nagyon független vagy, és minden probléma megoldásában a logikára támaszkodsz. Értékeled a rendet és az egyszerű eleganciát. Kifinomult az ízlésed. Különleges érzéked van a kincsek megtalálásához a legváratlanabb helyeken. Különleges és nagy elvárásokat támasztasz magaddal és másokkal szemben is. Nehezen viseled a csalódást. Visszafogottnak és a zárkózottnak gondolhatnak. Amikor az emberek megismernek, értékelik figyelmességedet és bölcsességedet.

Szürke

Klassz, összetett, és nagyon megbízható ember vagy, aki hajlamos meghajolni a béke megőrzése érdekében. Óvatos vagy, és a legtöbb helyzetben kompromisszumra törekszel. Nyugalomra és békére vágysz. Kifinomult diplomata vagy, fontos számodra a modor és az illemtan. Szakmailag megbízhatónak tartanak. Szívesen játszod a békítő szerepét. Az emberek kiegyensúlyozottnak, stabilnak és megbízhatónak látnak.

Piros

Elszánt vagy, és jobban szereted a cselekvést és a kockázatvállalást. A legnagyobb igényed a fizikai kiteljesedés. A vörös azt mutatja, hogy határozott, erőteljes vagy, hajlamos impulzív cselekedetekre és változó hangulatokra. Mély együttérzést érzel embertársaid iránt, és erős a nemi vágyad. Optimista vagy, de soha ne habozol kinyilvánítani panaszaid.

Mindig tisztában vagy azzal, mi zajlik körülötted. Hatalmas energiát árasztasz, amikor belépsz egy szobába. Amikor szeretsz, akkor nagyon szeretsz. Ha valaki csalódást okoz, nem habozol elmondani, pontosan mit érzel. Nem tartasz haragot, és szeretnél gyorsan továbblépni. Született vezető vagy, és könnyen megszerezed mások tiszteletét.

Rózsaszín

Az életben csak a feltétlen szeretetre vágysz, és hogy elfogadjanak olyannak, amilyen vagy. Könnyű, megközelíthető energiád van. Igyekszel megtalálni a jót minden helyzetben.  Szellemes és okos vagy, szociális, különösen kis csoportban. Gondoskodó és biztató a barátaiddal. Valóban élvezed mások sikereit és boldogságát. Együtt érző vagy, akinek sírhatnak a vállán. A béke, a harmónia és a nyugalom fontos a mindennapokban a számodra.

Narancs

Szeretsz emberekkel lenni, mivel azt akarod, hogy egy csoport részeként elfogadjanak és tiszteljenek. Jókedvű vagy, jó munkát végzel, erős hűséggel rendelkezel, jóakaratot érzel mások iránt. Örök optimista vagy. A pillanatban élsz, és arra koncentrálsz, hogy mi és ki áll előtted. Nagy problémamegoldó vagy. A csapatépítés természetes készséged, mert másokat az életkedv és az egyenes gerincűség vonz. Nem esel kétségbe a nyomás alatt, nyugodtan veszed az akadályokat, mert biztosan valami csodálatos dolog fog történni!

Kék

Szeretnéd megtalálni a belső békét és az abszolút igazságot, mindig erőfeszítéseket teszel arra, hogy másokra és igényeikre gondolj. Konzervatív meggyőződéssel rendelkezel, nem bírod a stresszt, és érzékeny vagy mások érzéseire. Hű barát vagy és józan életet élsz. Nagyra értékeled szoros baráti és családi kapcsolatokat. Hűséges vagy, de nem engeded, hogy kihasználjanak. Ha tesztelnek, akkor nyugalommal megállod a helyed. Tisztességesen játszol. Megbízható vagy, ismered a részleteket. Az emberek arra emlékeznek, hogy meleg, barátságos és megnyerő vagy.

Zöld

Hűséges és nagyon őszinte vagy másokkal, a hírnév életednek nagyon fontos része. Őszinte, erkölcsös, jó hírű és érzékeny vagy a társadalmi szokásokra. Mély szeretetet érzel a családod iránt. Különleges kapcsolatod van a természettel, a lelkedet táplálja.

Nem szereted a káoszt, és törekedsz a következetességre és az egyensúlyra. Az időgazdálkodás erősséged, mert gyorsan rangsorolsz. Környezettudatos vagy és részt veszel a közösségi ügyekben. Mások csodálják világosságodat, és tiszteletben tartják objektív és tisztességes meglátásaidat.

Sárga

Élvezed a tanulást és az ismereteid megosztását másokkal, és szükségét érzed annak, hogy mindig kifejezd az egyéniséged. Élénk a fantáziád. Hajlamos vagy azonban tartózkodó lenni és szégyenlős. Arra vágysz, hogy tiszteletben tartsanak, és csodálatra a bölcsességed iránt. Megbízható bizalmas vagy. Az egyik legvonzóbb tulajdonságod az állandóan napfényes hangulatod és szórakoztató hajlamod. Optimizmusod fertőző. Míg másokat elakaszt a határozatlanság, téged a spontaneitásod visz előre.

Barna

Nagyszerű barát vagy, és fontosnak tartod a stabil és egyszerű életet. Jól bánsz a pénzzel, és makacs vagy a szokásaidban és meggyőződésedben. Mellette megbízható és kitartó vagy. Megveted az impulzivitást, és nagyon jó alkudozó is vagy. Átláthatóak a szándékaid, azok, akiknek hátsó szándékuk van, megzavarnak. Megbízható és pontos vagy. A tapasztalat azt tanította neked, hogy a sikerhez szilárd alapra van szükséged. Lassan és stabilan csinálod a dolgokat – csináld jól vagy sehogy a mottód. A család az első és élvezed a stabil otthon kényelmét. Jól felszerelt és rendezett konyhád a ház központja, ahol élvezed a főzést. Nagyon kielégítőnek találod a kertészkedést. Soha nem érdekelt a beilleszkedés.

Igaz rád?

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat