Forrás:Instagram/davidbeckham

Túlélt megcsalások és botrányok: Mi a titka David és Victoria Beckham hosszú házasságának – a numerológus válaszol

Megosztom:

David és Victoria Beckham több mint 20 éve vannak együtt. Mi az ideális kapcsolat titka, és tényleg olyan erős ez az unió? Egy numerológus elárulta.

Egy sztár, akit nem lehet kihagyni

A híres futballista és a stílusikon – David és Victoria Beckham 23 éve vannak együtt, és úgy tűnik, semmi sem képes tönkretenni ezt a házasságot. Mi a titka egy ilyen erős kapcsolatnak? Mariyana Anael sztárnumerológus, bestseller-könyvek szerzője, az Anael numerológiai iskola alapítója most elárulta.

Mindkét házastárs pszichomatricája nagy érdeklődésre tart számot. Dávidnak hatosa van a család rovatban. Ez a perfekcionizmusról és a nőkkel és általában az életmóddal szembeni magas követelményekről beszél. Az elme hatalmas erejével (három ötös a mátrixban) és az ilyen perfekcionizmussal kombinálva bármelyik lány hülyének tűnhet számára. De nem Victoria. Április 17-én született, 17 lasszócsillaga van. Egy ilyen szép, de mégis okos ember láttán nem tehetett róla, hogy beleszeretett.

De egy boldog találkozás nem elég egy erős házassághoz. A harmónia érdekében páros cserére van szükség. Victoria gyenge energiájú: nincs kettes a mátrixában, Davidnek pedig hármasa van. Ez egy hihetetlen vonzásmágnes. Victoria, amikor meglátta Davidet, anélkül, hogy hátranézett volna, beleszeretett. Az energiahiány megtalálta az energiaadóját. Ez egy szinergia, amelynek köszönhetően mindkettő nagyszerű eredményeket érhet el.

Egy csillagpárban való kiegészítés egy másikban is látható. David mátrixában nincsenek hármasok, míg a feleségének három is van. Hármasok hiányában az embernek gyakran szüksége van egy partner támogatására. De Victoria pozitív, hisz a sikerben, olthatatlanul hisz a legjobbban. Életének minden pillanatába önbizalmat ébreszt, olyan neki, mint a napsugár a melankolikus estéken.

Mindkettőnek három egysége van a mátrixban. A házastársak tökéletesen megértik egymást, és energiában és optimizmusban kiegészítik egymást.

Család és gyerekek

A sztárpár boldog szülők, három fiuk és egy lányuk van. Az ilyen sok gyerek is teljesen természetes. Victoria mátrixában három négyes található, amelyek a nemzés küldetését jelzik. Ehhez pedig az énekesnőnek nemcsak vágya és predesztinációja van, hanem fizikai képességei is.

Ha a családról beszélünk, Victoria nulla ebben a zónában. A döntéshozatali kezdeményezést a párjának adja. Ha kiderült, hogy teherbe esett, a sztár nem vetélt el. De a karrierje az első a számára, és csak a körülmények igája alatt megy férjhez. És így történt. A fiatalok elsőszülöttje 4 hónappal az esküvő előtt született.

David számára a család a legfontosabb. Felelősséget vállal és gondoskodik a háztartásról. A fontos döntések meghozatala is rá tartozik. Ha veszekedések alakulnak ki, a családfő kezdeményezi a megbékélést, és elsőként tárgyal.

Victoria 6-os sorsa a szerelem, a szépség és a harmónia utáni vágy. Nagyon szereti a férjét és gondoskodik a családról, nála a kapcsolatok állnak az élen. Ám a sztár könnyen belekeveredhet szerelmi háromszögekbe, ezt a pár életéből származó tények is megerősítik. Victoria majdnem öngyilkos lett, amikor megtudta férje hűtlenségét. De végül meg tudott bocsátani. Az incidenssel a sajtó széles körben foglalkozott. Igaz, a házastársak képesek voltak egyetértésre jutni és fenntartani az uniót.

Talán karmikus kapcsolatok. Dávidnak 17 lasszója van a karmában, Victoriának a 17-es a születésnapja. A férjnek fel kell szabadítania a sztárfeleség lehetőségeit. Victoria férje segítségével kiteljesíti magát, ugyanakkor David is fejlődik.

Beckham karmikus mátrixában életfeladatát a 7. lasszó határozza meg. Érdekes módon a 7. helyen játszott, és a lányát is Sevennek (angolul “seven”) nevezte el. Valóban érdekelte a híres futballistát a numerológia?

Ha megnézzük az évekre vonatkozó előrejelzést, akkor 1999 házasságuk éve. Viktóriának 18 lasszója van (otthon, szakszervezet, kényelem, gyerek). 1999-ben a pár nemcsak kapcsolatot jegyezhetett be, hanem gyermeket és szilárd házat is szerezhetett, ami széles közvéleményt vonzott. A 18-as lasszóval az árulás is összefügg. Ám házastársak sikeresen átmentek a megpróbáltatáson, és továbbra is képesek lesznek sikeres szakszervezetre.

Stílus, pénz, hírnév

Victoriának 17 és 21 arkána van a mátrixban: a világ és a csillag. Innen a világhír, amikor a Spice Girlsben énekelt. De a 17 lasszó a divat és a show-biznisz iránt is vonzódik.

Három hármas a mátrixban – stílus- és ízérzék. Ezt a kombinációt stylistok, sminkesek birtokolják. Ha hozzáadjuk a sors 6-os számát, akkor egy stílusikont kapunk. A házasság után maga Victoria vette kezébe a férje arculatának megalkotását, és feleségének köszönhetően valóban megváltozott.

A pár anyagilag is jól áll. David háztartási mutatója 3, Victoriaé 4. Ezek a gazdagság jelei. A házastársak tökéletesen megértik egymást, és ugyanazért a célért dolgoznak, kiegészítve egymást. Az ilyen emberek nem élhetnek szilárd anyagi tartalékok nélkül, és nem törekszenek a biztonságra.

Beckhaméknek erős, boldog uniójuk van, és nem valószínű, hogy valaha is szétesik. A házastársak szó szerint egymásnak vannak teremtve.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat