Az új divat trendek, amik felkavarják a ruhatáradat

Megosztom:

 

Szia! Láttad már az új divat trendeket? Hihetetlenül izgalmasak és felkavaróak! Az idei évben számos újdonság jelent meg a kifutókon, amelyek valóban felfrissítik a ruhatáradat.

Az egyik legelképesztőbb dolog, amit mostanában láthattunk, azok a hatalmas ujjú felsők. Ezek az óriás ujjakkal ellátott blúzok és pulcsik igazán figyelemfelkeltőek. Még ha elsőre furcsán is hangzik, ezeknek a daraboknak van valami lenyűgöző hatásuk. Biztos vagy benne, hogy el tudod képzelni magad ebben?

A következő nagy sláger pedig a “szuper oversized” öltözködési stílus. Ez azt jelenti, hogy minden ruhadarabot méretesebbé teszel: túlméretezett pólókat viselsz rövidnadrág helyett vagy extra hosszú kabátokat választasz farmerral kombinálva. Ez az extravaganciák koronázása!

Ha inkább visszafogottabb stílust szeretsz volna követni, akkor neked találták ki a minimalista vonalas ruházati tárgyakat. Ezekkel egyszerűen nem lehet mellélőni: letisztult formák és semleges színek dominálnak ebben a trendben.

Ami pedig a színeket illeti, az idei évben igazán merész és élénk árnyalatokat láthatunk. A neon színek visszatértek, így ha szeretnél feltűnni egy tömegben, ezekkel a vibráló tónusokkal érdemes kísérletezned.

Az új trendek között természetesen nem maradhatnak el az extrém minták sem. Az állatos motívumoktól kezdve az absztrakt formákon át egészen a geometriai alakzatokig minden megtalálható ebben a kavalkádban. Nem tudsz választani? Akkor inkább kombináld őket bátran!

Továbbra is fontos maradnak a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében tervezett ruhák. Egyre több divattervező alkot olyan darabokat, amelyek újrahasznosított anyagból vagy fenntartható forrásból származnak.

Összegezve tehát rengeteg izgalmas dolog történik mostanában divatszektorban! Ha fel akarod frissíteni a ruhatáradat, mindenképpen érdemes megfontolnod ezeket az új trendeket. Legyen benned elég bátorság ahhoz, hogy kiemelkedj és saját stílusoddal hódítást arass!

 

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat