Szex, szerelem, gyengédség

Megosztom:

Szex, szerelem, gyengédség: A három legfontosabb dolog az életben vagy csak egy jó reklámszlogen?

Sokan azt mondják, hogy a boldogság kulcsa a szex, a szerelem és a gyengédség. De vajon tényleg így van-e? Vagy ezek csak olyan dolgok, amiket egy ügyes marketinges talált ki annak érdekében, hogy eladja nekünk az új csodaszert?

Azt kell mondanom, kedves olvasóim, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy mindhárom dolog nélkülözhetetlen az életben való boldogsághoz, akkor bizony nagyon rosszul járhat. Emlékszem még arra az időre iskolás koromból, amikor először hallottam ezeket a fogalmakat. Akkoriban azt hittem minden problémám megoldódik majd egyszerűen csak ezen három dolog birtoklásával.

De hát mit tudtam én akkor még! Az elmúlt évek során rá kellett jönnöm arra, hogy néha jobb kerülni ezeket a dolgokat – legalábbis addig amíg nem találunk igazán kompatibilis partnert. Mert ugye milyen bosszantó lehetne például egy olyan partnerrel lenni ágyban akivel semmi közös fantázia nincs? Vagy mi van akkor, ha valaki mindig csak gyengédséget vár el és nem tudja élvezni az igazi szenvedélyt?

Persze a szerelem is egy nagyon fontos dolog. De mit érünk vele, ha azt vesszük észre, hogy a kedvesünk minden reggel úgy néz ránk mint egy kutyus? Vagy még rosszabb: mi magunk kezdjük unni őt és már nem tudjuk elképzelni az életünket nélküle.

A gyengédség pedig sokak szerint elengedhetetlen ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban élhessünk. De hát ne legyünk naivak! Ki mondta, hogy könnyű mindig megfelelni a másiknak? És ki mondta, hogy mindig jó ötlet megsimogatni a párodat amikor pont haragosan áll előtted?

Szóval kedves olvasóim, lehet ezeknek a dolgoknak van valami alapja. Lehet tényleg jobb odafigyelni rájuk és törekedni arra, hogy harmonikus kapcsolatot építsünk fel szeretteinkkel. De azt sem szabad elfelejteni, hogy néha jól jön egy kis humor is az életben.

Tehát talán inkább azt kellene mondanom: “Szex vagy nem szex; Szerelem vagy nem szerelem; Gyengédség vagy durvaság – mindegy melyiket választod csak ne vegyél túl komolyan és élvezd az életet!”

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat