Az előjáték fontossága a párok szexuális életében

Megosztom:

Az előjáték fontossága a párok szexuális életében

Szakértők és kutatók régóta vitatkoznak arról, hogy mi is az igazi titka egy boldog párkapcsolatnak. Van, aki azt mondja, hogy a kommunikáció a kulcs, mások szerint pedig az egymás iránti tisztelet és bizalom. De hadd áruljak el nektek egy kis titkot: az előjáték.

Igen, jól olvastad! Az előjáték nem csak egy unalmas kötelező feladat a szexuális aktus előtt. Ez az időszak lehetőséget ad neked és partnerednek arra, hogy felfedezzétek egymás testét és vágyait olyan módon, amit eddig talán még nem próbáltatok ki.

Azt mondják, hogy minden jó dologhoz kell idő. Nos, ez teljesen igaz az előjátékra is. Ha csak beugrasz az ágyba partnereddel anélkül, hogy bármilyen izgalmat vagy vágyfokozót használnátok felöltözeteteknél (pl.: plüssnyuszit), akkor lehetőséget vesztegettök el egy fantasztikus élményre.

Az előjáték során mindent megtehetsz annak érdekében, hogy partnered minél jobban felizguljon. Masszírozd meg őt finoman kedvenc illatos testpermeteddel, vagy szórakoztasd egy kis striptízzel. Ne félj a humoros pillanatoktól sem! Egy jól irányzott vicc vagy poén mindig fel tudja oldani a feszültséget és megnevettetheti partneredet.

Az előjáték során fontos, hogy figyelj partnered reakcióira. Ha észreveszed, hogy valamit nem élvez annyira, ahogy azt te szeretnéd, ne erőltesd rá. Azt mondják, hogy az igazi öröm akkor éri el csúcspontját, amikor mindenki boldog és elégedett.

Ne feledd: az előjáték nem csak arra jó, hogy izgalmi állapotba hozzon bennünket. Ez az időszak lehetőséget ad arra is, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki partnereddel. Beszéljetek egymás vágyairól és fantáziáiról! Találkozzatok olyan helyeken vagy alkossatok olyan helyzeteket a hálószobában (vagy akár máshol), amelyekben még soha nem volt részetek!

Tehát kedves olvasóim: legközelebb ne ugorjunk át az előjátékon! Adjuk meg magunknak és partnerednek is ezt a fantasztikus lehetőséget egy izgalmasabb és boldogabb szexuális életért!

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat