A szexuális egyenlőség útja a kielégítő kapcsolathoz

Megosztom:

Nők és férfiak között: A szexuális egyenlőség útja a kielégítő kapcsolathoz

Ah, az örök kérdés: hogyan tudják nők és férfiak egyszerre boldogulni a hálószobában? Nos, kedves olvasóim, itt vagyok én, hogy megosszam veletek a titkokat. Az utunk a kielégítő kapcsolathoz tele van akadályokkal, de ne aggódjatok! Egy humoros hangvételű cikk keretein belül elvezetlek benneteket az egyensúlyhoz.

Először is, fontos megértenünk egymást. Férfiak és nők nem mindig ugyanazt szeretik az ágyban. Például sok férfinak tetszik a vad és szenvedélyes szex, míg néhány nő inkább preferálná azt az idilli romantikát egy gyertyafényes vacsora mellett. Tehát mi lehet a megoldás? Kompromisszum!

A következő lépésben beszéljük ki nyíltan vágyainkat és igényeinket. Személy szerint imádom ezt csinálni vacsora közben – “Kedvesem, hallottam arról az új pózról…”. Ez garantáltan felvidítja mindenki étvágyát!

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy minden jó kapcsolatban fontos a kommunikáció. Szóval, ha valami nem úgy működik, ahogy szeretnénk az ágyban, hát beszéljünk róla! Például: “Kedvesem, ez a függöny elég zajosan mozog…”

Az egyenlőség szempontjából is fontos megértenünk egymás testét és igényeit. Férfiak és nők anatómiailag különbözőek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnének ugyanazt az élményt. Szóval kedves férfiak, tanulmányozzuk alaposan a G-pontot! És hölgyeim, legyenek nyitottak arra gondolni, hogy néha egy kis kézi segítségre van szükség.

De mi történik akkor, ha valaki túlságosan elfoglalt? Nos drága olvasóim – időbe kell fektetni ezt a dolgot! A jó szexhez mindig jut időnk. Tehát vegyük ki magunknak azt az órát vagy kettőt naponta csak erre a célra!

Aztán ott vannak még azok a helyzetek amikor minden tökéletesnek tűnik… de valahogy mégsem annyira izgalmas. Ebben az esetben próbáljunk ki valami újat! Például kössük fel magunkat egy hinta karabinerrel (de csak akkor, ha van egy erős mennyezeti tartópontunk!).

Végül pedig, ne feledkezzünk meg a humor erejéről! A szex nem mindig olyan komoly dolog. Ne vegyük túl magunkat és engedjük el a feszültséget néhány jó poénnal vagy vicces helyzetbe keveredve.

Szóval kedves olvasóim, az út a kielégítő kapcsolathoz tele van kanyargós utakkal és összebútorozott bútorokkal. De legyünk nyitottak, kommunikáljunk és legfőképpen ne felejtsük el élvezni az utazást!

Remélhetőleg ezekkel a tippekkel sikerült egy kicsit felvidítani titeket ebben az amúgy is nehéz időszakban. Tehát gyertek ki a komfortzónából és fedezzétek fel egymás testét – mindenki boldogságára!

Egy humoros hangvételű cikk keretein belül kalauzoltam végig benneteket nők és férfiak közötti szexuális egyenlőség útján a kielégítő kapcsolathoz.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat