Forrás:Instagram/pagesix

Nincs szükség DNS-tesztre: Sztárok törvénytelen gyermekei, akik úgy néznek ki, mint két borsó egy hüvelyben

Megosztom:

Néha nem kell kételkedni a családi kötelékek létében. A gyerekek és a szülők szembetűnő hasonlósága felfedi a sztárok és múltjuk minden titkát.

Piszkos múlt

A hírességek gyakran próbálják elrejteni múltjuk bemutathatatlan pillanatait a nyilvánosság elől. Ez gyakran sikerül nekik, de nem azokban a helyzetekben, amikor egy gyerekről beszélünk. Mutatjuk a híres apák pontos másolatait. 

François-Henri Pinault

Linda Evangelista modell régóta titkolta, hogy ki az apja törvénytelen fiának, Augustine Jamesnek. A titok pedig akkor sem derült volna ki, ha a fiú szülei megegyeznek a nevelésének anyagi támogatásában. Emiatt Linda, aki nem akarta egyedül viselni a szülői lét terhét, tartásdíjért perelt. A gyermek apja Francois-Henri Pinault, a divatbirodalom feje volt, ráadásul Salma Hayek színésznő férje. Az állítólagos fiúhoz való külső hasonlóság mindenki számára nyilvánvaló volt- kivéve magát Pinót, aki hosszú ideig tagadta az apaságát. Csak a genetikai teszt egyértelmű eredménye segített a modellnek havi 46 ezer dollár havi összeg kifizetések elérésében. 

Jackie Chan

A híres színész úgy tűnt, mindig is kerüli a családját. Nem tart fenn kapcsolatokat rokonaival, és Lin Fengjiao csak a fiuk születése előtti napon vette feleségül gyermekei anyját. Azonban nem ő volt az egyetlen nő, aki gyermeket adott Jackie Channek. A színész kollégájával, Elaine Ng-gel folytatott röpke románcának gyümölcse egy Etta nevű lány lett. Azóta 20 év telt el, de a színész még mindig nem ismerte el lánya apaságát. Etta élete nem nevezhető boldognak: édesanyja alkoholfüggő volt, a lány pedig maga is nem kívántnak érezte magát, így megpróbált öngyilkos lenni. A lány most Torontóban él, és nem tartja a kapcsolatot a szüleivel.

Owen Wilson

Amikor Owen Wilson viszonyt kezdett Varuni Vongsvirats egészségügyi dolgozóval, már volt két gyermeke, akik közül az egyik házasságon kívül született. Azonban sem a lánnyal való hosszú kapcsolat, sem az újszülött lányhoz való külső hasonlóság nem győzte meg a színészt, hogy elismerje a gyereket és nevelje. Amikor egy genetikai teszt eredménye Wilsont a kis Lila apjaként állapította meg, a férfi nem kérte a közös felügyeleti jogot, és soha nem látta a lányát. Bár Varuninak sikerült bőkezű, 36 ezer dolláros tartásdíjat elérnie, a nőt továbbra is sérti a színész viselkedése, amint azt személyes blogjának bejegyzései is bizonyítják. „Hogyan játszhatod el az apa szerepét egy filmben, ha még soha nem fejezted ki a vágyat, hogy láthasd a saját lányod? Találkoznod kell vele. Gyönyörű, pontosan úgy néz ki, mint te.” Azonban Owen Wilson csak a két fiával kommunikál egy korábbi kapcsolatából. Iskolai rendezvényeken vesznek részt, közös fotókat osztanak meg a közösségi oldalakon, és kapcsolatot ápolnak édesanyjukkal is. Senkinek sem sikerült kiderítenie, hogy a színész miért olyan hideg Varunival szemben, és miért nem hajlandó találkozni a lányával.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver újságíró házassága az egyik legerősebbnek tűnt Hollywoodban. De a 25 éve tartó unió amely a párnak négy gyermeket hozott, azzal a hírrel ért véget, hogy a színésznek tíz éves kapcsolata van a házvezetőnővel. A házasságtörés eredménye Joseph Baena fia lett, aki genetikai vizsgálat nélkül is úgy néz ki, mint híres édesapja. Arnie segít a gyereknek, és nem tartózkodik a gyermektartásdíj fizetésétől sem.

 Steven Tyler

Steven Tyler és Bebe Buell modell közötti rövid románc eredményeként született meg Liv Tyler színésznő. A lány 9 éves koráig nem tudta, hogy igazi apja nem anyja új férje, hanem az Aerosmith rockegyüttes énekese. Kiderült, hogy Bibi saját apja elől is titkolta lánya létezését, mert megvédte őt egy drogos rocker rossz befolyásától. Közvetlenül a találkozásuk után azonban a lánya és az apa kapcsolata azonnal rokonszenvessé vált. Liv és Steven szoros kapcsolatban állnak, és elismerik, hogy hasonló a személyiségük. Bár nem ez az egyetlen hasonlóságuk, a rendkívüli szépségű Liv híres apjának mása, aki genetikai vizsgálat nélkül is elismerte, hogy a lánya.

Ha érdekelnek hasonló hírek, ezeket a bejegyzéseket neked ajánljuk, megtalálsz minket a Facebookon is!

kapcsolat